Zobacz pełną wersję : Gdzie we Wrocławiu znajdę... (akcesoria)
Gdzie we wrocławiu znajdę sklep fotograficzny z takimi akcesoriami jak np. (1) śruby, paski Reporter (cos ala R-Strap), (2) uchwytami do lamp błyskowych na statywy, (3) Parasolki Quantum oraz (4) skawy newswear ?
Nie musi być w jednym sklepie... Wystarczą mi nazwa sklepu i ulica (nie jestem z Wrocławia ale będę tam za niedługi czas i chciałbym skorzystać z tego pobytu bo w mojej okolicy nie ma mozliwości zobaczenia/sprawdzenia na żywo wspomnianych akcesoriów)
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Może na Odrzańskiej coś znajdziesz - choć watpię. Wrocław jest tak cudnym i specyficznym miastem że we Wrocławiu w takie rzeczy najlepiej zaopatrzyć się na allegro lub sklepach internetowych.
Przynajmniej część z tych rzeczy znajdziesz w sklepie "Notopstryk" przy ulicy Kościerzyńskiej.
fotoamigo, notopstryk, fotoenergia ;)
Wszystkie mają strony internetowe a jak czegoś tam nie ma to zapytaj bo często albo ściągają albo jest na składzie ale jeszcze nie dodali ;)
Dziękuję za info :)) poszukam tych sklepów na mapach...
zdaje się wszystkie mają mapki na swoich stronach, jeśli przyjedziesz pkp/pks na główny to fotoamigo masz rzut beretem od niego a notopstryk trzeba poszukać bo się trochę schowali ale to mniej więcej droga na ch korona;)
Digital 24, do 30 min pieszo maksymalnie od fotoamigo.
Dziękuję wszystkim...
jeśli jeszcze komuś coś by się przypomniało to będę wdzięczny za kolejne podpowiedzi miejsc ;)))
No i wrócił... Jesli chodzi o akcesoria to jestem zadowolony ze sklepu FOTOAMIGO :)) Miła obsługa, akcesoria do obejrzenia na miejscu tak jak chciałem, paru rzeczy nie dostałem ale były one na dodatkowej liście wiec można pominąć fakt... nie mniej jednak większość kupione... W sklepie PW Digital (Digital24) co prawda nie mieli tego co chciałem (z drobnych akcesoriów) ale jest tam miła obsługa, udzielająca wyczerpujących informacji, a jak czegoś nie mieli to dzwonili nawet do innych sklepów we wrocławiu by pomóc klientowi! Plus za to :))
NIE POLECAM natomiast sklepu fotograficznego na ul. Odrzańskiej... Niemiła obsługa upierająca się przy swoim jak by to była jedyna słuszna "prawda"... Ceny takie sobie, idące w kierunku "może znajdę to gdzieś indziej w niższej cenie" - tanie jby wyszło kupno przez net z doliczeniem przesyłki ;p ...Może i towaru mieli trochę (patrząc ogólnikowo po półkach) ale po krótkiej dyskusji ze starszym jego"mościem" stwierdziłem że szkoda mojego dobrego urlopowego humoru na zakupy w tym sklepie, wiec o kolejne akcesoria już nie pytałem...
Zaznaczam że to jest tylko moje prywatne zdanie :]
Nie mam nic więcej do dodania ;)
Dziękuję jeszcze raz wszystkim wyżej za info i pomoc :))