Zobacz pełną wersję : CS6 trial
foto4deg
17-06-2012, 15:39
Zmuszony byłem oddać na dłuższy okres czasu laptopa do serwisu (nigdy więcej hp....).
Miałem na nim zainstalowanego triala PS 6, który w międzyczasie zdążył się skończyć - poużywałem raptem 5 dni...
Chciałem zainstalować ponownie, jednakże pojawia się komunikat, że czas korzystania już minął. Da się coś z tym zrobić? (oczywiście poza kupnem :P )
Zanim wydam ciężko zarobioną kasę chciałbym wiedzieć, czy wykorzystam wszystkie nowe funkcje, czy też mam zostać przy cs4...
Nie wiem czy to zadziała, ale może spróbuj cofnąć datę w komputerze.
rafal1980
17-06-2012, 16:18
Zanim wydam ciężko zarobioną kasę chciałbym wiedzieć, czy wykorzystam wszystkie nowe funkcje, czy też mam zostać przy cs4...
Ściemniać to MY, nie NAM ;)
Nie wiem czy to zadziała, ale może spróbuj cofnąć datę w komputerze.
Nie zadziała.
Mogę Ci tylko zasugerować program o nazwie Total Uninstall ;) Usunie on wszystkie pozostałości po wersji, która jest zainstalowana teraz.
hostman22
17-06-2012, 17:49
wszystkie klucze trzeba wywalić z rejestru, najlepiej zrobić to ręcznie ;).
W sumie to nie wiem po co tak cudować, skoro już masz zainstalowany, a chcesz przetestować.... :roll: ;)
Można spróbowac skorzystać z funkcji przywracania systemu do momentu kiedy Photoshop nie był zainstalowany.
foto4deg
17-06-2012, 19:54
No to tak:
- odinstalowałem za pomocą total uninstall, zrestartowałem, zainstalowałem ponownie - dalej info, że wersja trial wygasła
- zrobiłem to samo, wrzuciłem jeszcze cleanera, sprawdziłem rejestr, - dalej to samo
- gdzieś czytałem, że cs6 pozostawia pliki w jakimś startdos czy coś takiego i tam trzeba pogrzebać, tylko jak to zrobić...
wasilewk
17-06-2012, 19:57
No to tak:
- odinstalowałem za pomocą total uninstall, zrestartowałem, zainstalowałem ponownie - dalej info, że wersja trial wygasła
- zrobiłem to samo, wrzuciłem jeszcze cleanera, sprawdziłem rejestr, - dalej to samo
- gdzieś czytałem, że cs6 pozostawia pliki w jakimś startdos czy coś takiego i tam trzeba pogrzebać, tylko jak to zrobić...
1. Uninstall jest chyba lepszy.
2. Kabel sieciowy internetu musisz wyłączyć - tylko nie wiem czy wtedy CS6 trial da się zainstalować.
Pzdr.
Nie wiem czy da się coś z tym zrobić.Miałem zainstalowany ten program i gdzieś po
dwudziestym maja przestał działać.Z Adobe dostałem maila,że z dniem 31 maja kończy
się wersja testowa i pomimo,iż pozostało jeszcze kilka dni nie udało mi się go ponownie
uruchomić.Ponowna instalacja nic nie dała.
tymancjo
21-06-2012, 07:40
We wczesniejszych wersjach PS trial zapisywał sobie info o instalacji w jakies sektory dysku fizycznie bliskie rozruchowym czy poczatku partycji - jakies takie kwiatki.
W kazdym badz razie ciezko takie info bylo wywalic. Znikalo po formacie partycji systemowej - ale to nie jest rozwiazanie.
Nie wiem czy ten mechanizm jest dalej w cs6.
Moze napisac do Adobe z info o awarii kompa, moze pomoga ?