Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nadciąga.
Pablo 77
17-06-2012, 09:31
Witam.
Miejsce które już kiedyś pokazywałem a o nim zapomniałem :)
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img826.imageshack.us/img826/2424/dsc0410a.jpg)
evilseed
17-06-2012, 09:34
Dla mnie osobiście to bajeczne ujęcie :) Świetnie ułożone w kadrze :)
Piękna chmura :D, do tego świetny kadr, bardzo mi się podoba.
Świetne warunki, dynamiczny kadr, jest git.
rafal1980
17-06-2012, 10:42
Bardzo fajne zdjęcie ;)
Podeślij do siedziby microsoftu, może to będzie kolejna tapeta przedstawiające pole w nowej windzie ;)
Super! Chmura niesamowita i przeciekawie ułożona.
Nikonozaur
17-06-2012, 18:45
Piękna sztuka, trafić w takie warunki to spora gratka. Dobra fota.
No, teraz to już pojechałeś na maxa! Bardzo mi się podoba, a to niebo - bajka - dół zresztą też :-)
Piękna fota, trafiłeś na super warunki.
jarekf34
17-06-2012, 20:34
Piękna chmura :D, do tego świetny kadr, bardzo mi się podoba.
No nic dodać nic ująć :) Super fotka.
Adam Majchrzak
17-06-2012, 23:25
Super, ale się dzieje! =]
[z jednym małym ale... ta zieleń troszkę zbyt soczysta dla mnie.]
Pozdrawiam! =]
geralttt
18-06-2012, 01:21
Wstyd Pawle - ja już na bank nie zapomniałbym o takiej miejscówce! :) !!!!!!!!!!
wojtek6308
18-06-2012, 13:12
Niebo świetne, cała reszta też :D .
Łukasz O.
18-06-2012, 13:54
Zdjęcie fantastyczne. Aż jestem ciekawy co się tam wydarzyło kilka minut później... Gratuluję autorowi !!
Ogólnie super. To nie pierwszy raz, kiedy pokazujesz świetnie obrobioną chmurę. Zdradź proszę odrobinę "technikaliów" - jakieś filtry, specyficzna obróbka?
Dół wydaje mi się deczko za jasny, soczysty. Teoretycznie mogę sobie wyobrazić niczym nie przysłonięte słońce świecące z boku i taką chmurę nadciągającą, ale mimo tego mam pewne wątpliwości :)
Pięknie uchwyciłeś moment nadejścia , świetna robota :)
Pablo 77
18-06-2012, 17:26
Ogólnie super. To nie pierwszy raz, kiedy pokazujesz świetnie obrobioną chmurę. Zdradź proszę odrobinę "technikaliów" - jakieś filtry, specyficzna obróbka?
Dół wydaje mi się deczko za jasny, soczysty. Teoretycznie mogę sobie wyobrazić niczym nie przysłonięte słońce świecące z boku i taką chmurę nadciągającą, ale mimo tego mam pewne wątpliwości :)
Z tego co pamiętam to chyba była szara połówka :)
Moja obróbka ?
Tak na wyczucie nie mam schematu.
Co do Twoich wątpliwości to masz prawo je mieć,ale widać że nie spotykasz takich zjawisk :)
No cóż jedna klatka i fota strzelona przed wyprawą na rybki :)
Tego wieczora nic wielkiego nie brało,ale był taki moment w którym porzuciłem wędki i wziąłem aparat do ręki :) :) :)
W trakcie obróbki :)
CDN...
Co do Twoich wątpliwości to masz prawo je mieć,ale widać że nie spotykasz takich zjawisk :)
No niestety nie dość, że czasu na plenery mam niewiele, to ostatnio nawet jak się gdzieś wybrałem, nie miałem możliwości spotkać tak korzystnych warunków :( Zazdroszczę ;)
Fajnie się na to patrzy :).
Na niebie działo się mocno ciekawie ;).
ostrytux
18-06-2012, 23:43
Niebo dało czadu i mamy naprawdę fajną fotografię!
Super ... zazdroszczę takiego ujęcia. Widać warto mieć aparat na rybach!
Ależ Ci się warunki trafiły :-) świetna fota :-)