Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : windows 7 64 bit i soft do wacom bambo fun

remnaj
15-06-2012, 23:48
Witajcie, mam problem, wlasnie przed chwila zainstalowałem system do nowej budy i zaraz po zainstalowaniu sterowników plyty głownej chciałem zainstalowac stery do tabletu. niestety przy samym końcu instalacji wywala mi komunikat ze nie mógł zainstalować sterów. Próbowałem kilka razy i to samo, reset nie pomógł. Znacie moze przyczyne?

z góry dzikuje za pomoc
Remik

remnaj
16-06-2012, 08:22
nikt nie pomoże? nikt nie mia podobnego przypadku? :(

krunz
18-06-2012, 23:21
Hej,

Ja ma win7 64bit i wacom pen & toutch. Wszystko działa jak trzeba - sterowniki instalowałem z załączonej płyty. Może spróbuj też pobrać wersje ze strony producenta.

Witajcie, mam problem, wlasnie przed chwila zainstalowałem system do nowej budy i zaraz po zainstalowaniu sterowników plyty głownej chciałem zainstalowac stery do tabletu. niestety przy samym końcu instalacji wywala mi komunikat ze nie mógł zainstalować sterów. Próbowałem kilka razy i to samo, reset nie pomógł. Znacie moze przyczyne?

z góry dzikuje za pomoc
Remik

velaskez
19-06-2012, 00:09
Ja też mam i działa.

marekb
19-06-2012, 06:53
Też nie pomogę, ale też mam i też działa, instalowałem chyba z płytki, nie pamiętam.

rlat
19-06-2012, 07:43
U mnie podobmie, w7 hp 64 bit i zero problemów z instalacją sterowników.

Michal_C
19-06-2012, 11:13
A jak instalujesz soft do tabletu to robisz to jako administrator?
Może pokaż też screen z komunikatem.

Pozdrawiam

remnaj
01-07-2012, 13:12
wybaczcie ze dopiero teraz piszę... co za dziwne rzeczy sie dzieją... kompa resetowalem kilkukrotnie i nic. zmeczony i zdenerwowany wylaczylem go i polozylem sie spac rano wszytsko bylo ok :) dzieki za pomoc i pozdrawiam