Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Plenerowo Władysławowo
a raczej Jastrzebia Góra :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.darko.cal.pl/Krajobraz/slides/DKK_3041.jpg)
Jest dobrze. Nawet tę tonację przyswajam, chociaż sam bym pewnie troszkę ujął różu zwłaszcza z wody i piasku.
taka lekkość bije z tego kadru... bardzo przyjemne kolorki
A takową kłodę żeś sobie zataszczył ;).
Z braku kamerdolców obecnych jeszcze nie tak dawno w dosyć sporych ilościach na tamtych terenach, trzeba było sobie jakoś radzić ;):).
I ja też cosik tam targałem ;).
Fajnie w kadrze :). Tonacja mocno chłodna.
Ja zapamiętałem to troszkę cieplej, ale jeżeli taki był Twój zamysł Darku, to wszystko gra i buczy :).
jarekf34
11-06-2012, 20:09
Bardzo fajna fotka... Możesz napisać mw. o jakiej godzinie wykonana została fotka i jakich filtrów uzyłeś ?
A takową kłodę żeś sobie zataszczył ;).
Z braku kamerdolców obecnych jeszcze nie tak dawno w dosyć sporych ilościach na tamtych terenach, trzeba było sobie jakoś radzić ;):).
I ja też cosik tam targałem ;).
Fajnie w kadrze :). Tonacja mocno chłodna.
Ja zapamiętałem to troszkę cieplej, ale jeżeli taki był Twój zamysł Darku, to wszystko gra i buczy :).
A targałem, targałem :D to się nazywa krajobraz kreatywny
Troszkę cieplej faktycznie zwłaszcza dla prawej strony by się przydało
Bardzo fajna fotka... Możesz napisać mw. o jakiej godzinie wykonana została fotka i jakich filtrów uzyłeś ?
godzina prawie 18:00 :) a użyty ND 1,2 i GND 0,9 od hitecha
jarekf34
11-06-2012, 21:54
użyty ND 1,2 i GND 0,9 od hitecha
Czyli neutralnie szary plus połóweczka (nie mylić z 0,5l) :) ... dobrze rozumuję ;)
Nikonozaur
11-06-2012, 21:55
Elegancko, fajny kwadracik też można wyciachać. Róże pasują, bo wiem, że świadome. ;)
No właśnie, co się stało, że kamienie, których tu sporo było trafił szlag? Nie chcę nic mówić, tym bardziej wskazywać palcami, ale chyba wiemy kto wydaje pozwolenia na focenie w tamtym rejonie... :twisted:
Kadrowo mi pasuje :-) może ciut za głębokie czernie na korzeniu :-)
Nie chcę nic mówić, tym bardziej wskazywać palcami, ale chyba wiemy kto wydaje pozwolenia na focenie w tamtym rejonie... :twisted:
Ten dziadek ??? no co Ty ;)
Czyli neutralnie szary plus połóweczka (nie mylić z 0,5l) :) ... dobrze rozumuję ;)
zgadza się
ciekawa rzecz z linią horyzontu
:)
Nikonozaur
11-06-2012, 22:19
Ten dziadek ??? no co Ty ;)
:D
Może ktoś zawinął te kamienie na czas pleneru, Nemeth ma dość blisko... :D