Zobacz pełną wersję : Jak testować w sklepie Tamron AF SP 17-50 f/2.8 XR
Musashi_Miyamoto
09-03-2007, 10:49
Witam, zastanawiam się nad kupnem u Cichego Tamron AF SP 17-50 f/2.8 XR Di-II Asp, lecz daje mi taką samą cenę jak u Mnie, a mam okazję potestować kilka obiektywów w sklepie i sobie wybrać. W jaki sposób testować, czy macie sprawdzone metody odnośnie tego Tamrona, a może do niego jest potrzebna tablica;)) tylko i wyłącznie haha. Proszę Powiedzcie Mi na co zwrócić szczególną uwagę przy tym obiektywie. Za wszelką pomoc z góry Dziękuję bardzo.
Pozdrawiam Jacek
Miarka krawiecka i jedziesz - jak masz laptopa do obejrzenia foty z wiekszym powiekszeniem niz w aparacie to juz w ogole super.Nadmienie tylko ze w Gdyni na Wladyslawa IV w fotograficznym sa ostre - sam testowalem 3 sztuki przed zakupem
acha - maja 2 letnia gwarancje;]
Musashi_Miyamoto
09-03-2007, 11:18
O super... jak się nazywa sklepik, wiem gdzie Władka ale ja Gdańsk, i oby nie było jak na 10 Lutego, że 1 kolo 2;)) ile tam kosztuje?? rozumiem, że nie ostrzy przy pełnej na wszystkich ogniskowych?? czy coś pomieszalem....
Pozdrawiam i dzięki Jaca
Ostrzyly wszystkie normalnie na pelnej dziurze na 17 i na 50 mm.Sklep fotograficzny "MAT" jest kolo restauracji chinskiej "Li-Du" - wysiadasz na peronie Gdynia-Wzgorze Maksymiliana i idziesz Wladyslawa IV w strone dworca Gdyni Glownej jakies 10 minut.Cena ok 1450-60 ale mozna dyskutowac - mozemy sie razem wybrac to moze znizka bedzie bo stalym klientem jestem.
Musashi_Miyamoto
09-03-2007, 12:39
Ok. wiem już wszystko, lecz jeśli byla by możliwość spoko, możemy się wybrać razem, może rabat będzie ale zakup planuję koniec przyszego tygodnia. Zreszta napiszę na priv. :)
Nie ma sprawy - ja tam czesto bywam.