Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ola w Zabudowie ( zapowiedz )
dziadzior
07-06-2012, 15:17
Hej , mała zapowiedź dzisiejszego bardzo fajnego spotkania z Konradem Paprockim .
Modelka Ola , 2gi raz pozuje do zdjęć .
Oto efekty , Niebawem więcej .
2
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://ubplanet.pl/uploads/images/UBPlanet-1339075193-U16821.jpg)
Fajna modelka, fajne miejsce, fajna obróbka. Zdjęcie jako całość nie podoba mi się jednak, przez tę dziwaczną pozę.
Fajna modelka, fajne miejsce, fajna obróbka. Zdjęcie jako całość nie podoba mi się jednak, przez tę dziwaczną pozę.
Bo zdjęcie zrobione w trakcie przekladania nogi ;))) Mi sie podoba :)
Podobają mi się kolorki ; ) Ah te uroki FF : )
Od strony technicznej OK., ale poza tym NIC - zdjęcie pozbawione jakiegokolwiek sensu.
PaulGilbert
07-06-2012, 22:37
Moim zdaniem gdyby nieco dopracować to zdjęcie przed wykonaniem to byłoby naprawdę fajne - bo wystarczyło po pierwsze odrobinę przekadrować, troszkę popracować nad ustawieniem modelki i zdjąć jej te buty które nie pasują mi kolorystycznie. Natomiast obróbka jest jak najbardziej trafna. Kolor sukienki ładnie się wyróżnia z bledszych odcieni pozostałych miejsc kadru i od razu przykuwa wzrok do modelki.
wasilewk
07-06-2012, 22:44
"Nie ma sprawy - jest kolegium" --> zdjęcie jest dobre, podoba się.
Nadal nie chwytam takich póz. Przecież to można cynaderki przeziębić.
dziadzior
07-06-2012, 23:21
Moim zdaniem gdyby nieco dopracować to zdjęcie przed wykonaniem to byłoby naprawdę fajne - bo wystarczyło po pierwsze odrobinę przekadrować, troszkę popracować nad ustawieniem modelki i zdjąć jej te buty które nie pasują mi kolorystycznie. Natomiast obróbka jest jak najbardziej trafna. Kolor sukienki ładnie się wyróżnia z bledszych odcieni pozostałych miejsc kadru i od razu przykuwa wzrok do modelki.
Widzisz , ja kadruję tylko i wyłącznie wizjerem i tak zdjęcia pozostawiam w procesie obróbki bez przekadrowywania . Nie rozumiem czemu niby buty nie pasują , podeślę inne zdjęcia gdzie modelka stoi u też buty nie będą pasować Kolorystycznie , dziwna uwaga ale szanuje bo po to wrzuciłem tutaj zdjęcie .
Dzięki za oceny .
dawid503
07-06-2012, 23:45
Modelka pierwsza klasa, trochę niekorzystna poza dla niej pod kątem ud. ale jako całość się broni dobrym zdjęciem, co do koloru skóry to się nie wypowiadam, bo lubisz ten chłodny odcień:)
co sesja coraz lepiej !
remiksson
08-06-2012, 01:10
Ładne foto, modelka zacna i kolorki też w moim stylu :)
dziadzior
08-06-2012, 12:45
ooo Remik - Dziękuje ! :)
Te dwa palce które "wychodzą" z prawej ręki denerwują wystarczyło by modelkę poprosić, aby lekko je schowała. No i ten pasek na górze nad tunelem odciąga wzrok(ale trudno było to zobaczyć w wizjerze).