PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wędkarska miejscówka...

Bartekkw
01-06-2012, 23:26
Zapraszam na ryby ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img576.imageshack.us/img576/9286/kanapa2.jpg)

jacekz40
01-06-2012, 23:28
Ful wypas i pełen komforcik, takiego stanowiska to jeszcze nie widziałem.
Zwykle naprzeciwko kanapy jest telewizor...nie pływał tam Bartku ;) :)

Bartekkw
01-06-2012, 23:32
Zwykle naprzeciwko kanapy jest telewizor...nie pływał tam Bartku ;) :)

Tele ciężki i na dno idzie - może jak się poziom Wisły obniży ;)

Nikonozaur
01-06-2012, 23:33
W/g mnie ktoś zgubił kanapkę... ;)
Bardziej minimalistycznie bym to widział, nie dało rady pstryknąć bez drzew po lewej?

Bartekkw
01-06-2012, 23:35
Bardziej minimalistycznie bym to widział, nie dało rady pstryknąć bez drzew po lewej?

Jakbym się w jakieś kalosze doposażył to pewnie tak ;)

FHR
01-06-2012, 23:36
Pomijając aspekty fotograficzne, smutny obraz.

krzysztofz24
02-06-2012, 00:29
Na ryby, na kanape? No full wypas:-). A biora chociaz;-)?
Ladne kolory I niebo.

markoo
02-06-2012, 06:14
Zdjęcie ostre, kolorystycznie ładnie, filtr dał dobry efekt i miło się ogląda... nawet jak to stara utopiona kanapa ;)

radekphoto
02-06-2012, 08:14
Extra ;)

marny
02-06-2012, 11:27
Często łażę nad Wisłą i widuję sporo syfu ale to mnie zaskoczyło. Jeśli możesz to wróć tam w kaloszach co by uniknąć tych drzew:).

Al Koholik
02-06-2012, 13:42
Mnie zawsze zastanawia skąd ludzie mają tyle samozaparcia by taką kanapę zatargać do lasu, nad rzekę. Przecież to ciężkie, wielkie. To nie papier po kanapkach czy pusta butelka, choć butelki to też dziwo niesamowite. To jest genialny przykład na to jak fizyka zawodzi w starciu z człowiekiem*. Taką kanapę trzeba władować do jakiegoś "Żuka" albo zaangażować innego "Ursusa" (koszty), trzeba mieć pomocnika (koszty), jechać z tym gdzieś do lasu (koszty), a na sam koniec gdzieś to trzeba zatargać żeby się w oczy nie rzucało... ile to człowiek musi się narobić żeby taką kanapę wyrzucić do lasu/rzeki.

A zdjęcie dobre... chociaż ciekawe to lepsze określenie.

* pełna butelka jest na tyle lekka, że zaniesienie jej w dowolne miejsce naszego globu nie stanowi problemu. Natomiast pusta tak bardzo przybiera na masie, że doniesienie jej do najbliższego kosza na śmieci staje się niemożliwe.

Edit: Tak mi jeszcze przyszło do głowy. Jeszcze jest taka opcja, że tą kanapę komuś z salonu wypłukało...

Duder
02-06-2012, 17:34
Tak się dziwisz? A próbowałeś kiedyś wywalić gdzieś sensownie takiego grata? No nie ma gdzie. Gminy nie dbają o zapewnienie takich miejsc (kontener itp.) nawet w dużych miastach, a zamówienie odbioru przez firmę to dopiero koszty! To nie fizyka tylko ekonomia niestety. Inna sprawa to dramatyczny brak w naszym narodku dbałości o otoczenie i czystość w ogóle. Tym bardziej władze lokalne powinny "pomagać" i wychowywać.

Bartekkw
03-06-2012, 01:00
Edit: Tak mi jeszcze przyszło do głowy. Jeszcze jest taka opcja, że tą kanapę komuś z salonu wypłukało...A to całkiem możliwe jest - okoliczne wioski i miasteczka niewiele wyżej są położone aniżeli poziom Wisły - a powódź całkiem niedawno była ...

geralttt
03-06-2012, 07:25
(...). Inna sprawa to dramatyczny brak w naszym narodku dbałości o otoczenie i czystość w ogóle. (...)

Nie tyko w naszym narodku... Trust me! :)

Fota mi się podoba. :)

jarekf34
04-06-2012, 12:00
Miejsce sprawdziło się nie tylko do wędkowania bo fotograf również dobrze je wykorzystał :) Fajne zdjęcie.

nimnull
05-06-2012, 08:46
Inna sprawa to dramatyczny brak w naszym narodku dbałości o otoczenie i czystość w ogóle.

W pełni się z Tobą zgadzam... obicie z oparcia odchodzi :)
Zdjęcie mi się podoba
Pozdrawiam Mirek