Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] V2
Niestety nic z rakietami :)
Wczorajsze Orłowo tym razem w poziomie
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://darko.cal.pl/Krajobraz/slides/DKK_2412.jpg)
Bardzo piękny fot. Przejdźmy do uwag ;-) : tonacja jakby za mocno w różowy chłodek wpadała, kamulce troszkę za ciemne, leci w prawo. Oczywista to drobiazgi, podoba się.
Bardzo piękny fot. Przejdźmy do uwag ;-) : tonacja jakby za mocno w różowy chłodek wpadała, kamulce troszkę za ciemne
Tak tam było ;) różowo i chłodnawo, słońce już za górką się schowało i tylko niebo oświetlało.
Kurcze sklerozę już mam i zapomniałem wyprostować :(
Ja wiem, że takie chwile mają światło przedziwne, ale jednak to my dobieramy te składniki, a czasem w pamięci ślad jest lekko przesadzony. Oczywiście masz prawo do swojego widzenia tej chwili, nawet mocno przesadzonego. Ja tylko daję Ci sygnał, że odbieram trochę inaczej i tyle. Wydaje mi się, że za dużo jest magenty w błękicie chmur, na wodzie przy brzegu i na piasku. Popróbuj, jeśli masz chęć, przesunąć nieco suwaczek w stronę zieleni kosztem magenty i oceń.
Fajny chłodny klimat, jak dla mnie bardzo naturalnie.
Mnie się morze zawsze podoba bo go za dużo nie mam w życiu :)
Pozdrawiam Mirek
Ja wiem, że takie chwile mają światło przedziwne, ale jednak to my dobieramy te składniki, a czasem w pamięci ślad jest lekko przesadzony. Oczywiście masz prawo do swojego widzenia tej chwili, nawet mocno przesadzonego. Ja tylko daję Ci sygnał, że odbieram trochę inaczej i tyle. Wydaje mi się, że za dużo jest magenty w błękicie chmur, na wodzie przy brzegu i na piasku. Popróbuj, jeśli masz chęć, przesunąć nieco suwaczek w stronę zieleni kosztem magenty i oceń.
Ale ja nie neguję Twojek punktu widzenia, po to wystawiamy tu zdjęcia aby usłyszeć opinie innych.
Otwarcie przyznam, że kadr pionowy dużo bardziej mi się podobał ;).
Tutaj jest kilka spraw, na które można by ponarzekać.
A to zbyt głębokie czernie na kamerdolacach, a to zdeptany piasek, a to horyzoncik cosik lekko pobujany ;).
Ale nie będę narzekał, gdyż piękne jest to nasze morze i niedługo mam taką nadzieję pojawić się tam osobiście.
A wtedy na Twoich terenach wyląduję i jakbym tak zbyt mocno tutaj pokwikał, to mógłbym w kwiczoła na Pomorzu zebrać ;):mrgreen:.
I na co mnie to ;)?
A wtedy na Twoich terenach wyląduję i jakbym tak zbyt mocno tutaj pokwikał, to mógłbym w kwiczoła na Pomorzu zebrać ;):mrgreen:.
I na co mnie to ;)?
W kwiczoła i bez marudzenia można dostać ;)
Ale cieszy mnie jedno, nikt nie zwrócił uwagi że to jest sklejka z dwóch fot, wcześniej nie bawiłem się w takie rzeczy
Nikonozaur
01-06-2012, 22:50
Takie se, światło kiepskie, zryta gleba... Niebo też jakieś wyjątkowe nie jest. Za parę dni odbijemy. ;)