Zobacz pełną wersję : google talk i problem z logowaniem z BB
Potrzebuje to cus uruchomic na BB. Aplikacja jest natywna czescia OS. Problem w tym ze caly czas odrzuca mi haslo i login ktorymi loguje do googla. Ktos wie moze co z tym fantem poczac ?
Przed chwilą dla testu zalogowałem się - bez problemu. Wpisywałeś adres mailowy czy sam login?
Adres mailowy i haslo. Dokladnie tak jak loguje sie do Googla
Zalogowałem się samym loginem (bez @gmail.com) i hasłem - sprawdź, może właśnie to czyni różnicę?
Hmmmm. Chyba nie ogarniam tych wszystkich googlowych kont.... :( :( do samego googla loguje sie wpisujac maila z wp.pl i wsio dziala. Do Talk'a chcialem tak samo i nie dziala. Ale zalogowanie adrestem gmail'owym zadzialalo.... Tylko ze teraz w Talku i w googlach mam 2 rozne adresy a chcialem miec 1. Nie ogarniam hehe
Hmmmm. Chyba nie ogarniam tych wszystkich googlowych kont.... :( :( do samego googla loguje sie wpisujac maila z wp.pl i wsio dziala. Do Talk'a chcialem tak samo i nie dziala. Ale zalogowanie adrestem gmail'owym zadzialalo.... Tylko ze teraz w Talku i w googlach mam 2 rozne adresy a chcialem miec 1. Nie ogarniam hehe
Bo twoj mail na wp.pl to tak naprawde tylko alias twojego loginu do google.
Wiem ze na androidzie mozna dodac konto google uzywajac aliasu, widzocznie na BB nie ma takiej mozliwosci.