Zobacz pełną wersję : Multimedia Polska - opinie
maciey75
28-05-2012, 11:52
Czesc,
mozecie sie podzielic opiniami o tym dostawcy? Interesuje mnie TV i Internet.
Dzieki.
Mogę się wypowiedzieć nt TV
Dostawca jak dostawca. Większych problemów nie ma, więc i z samą obsługą klienta niewiele mam wspólnego.
W moim mieście jest chyba tylko jeden pkt obsługi więc jak trzeba coś załatwić to trzeba liczyć się z kolejkami.
Trzeba pamiętać o promocjach, że jak się kończą, to trzeba odpowiednio wcześniej z nich zrezygnować (patrz regulamin - 1 lub 3 m-ce okresu wypowiedzenia). Inaczej promocja się kończy a Ty zostaniesz z pakietem po cenie "normalnej".
Teraz ostatnio jak zmieniałem mieszkanie, to przejąłem po po poprzednim właścicielu jakieś różne pakiety (TV analog, TV cyfr, C+ i pakiety sportowe). "Odziedziczyłem" rachunki ok 80 zł. PO okresach promocyjnych wyłączyłem pakiet sportowy i C+ zostawiając TV-a i TV-c. Rachunek zmniejszył się do 26 zł więc jest ok
TO chyba tyle
Kuba Borysko
28-05-2012, 13:59
To ja jeszcze kilka słów od siebie, odkąd w moim mieście przejęli internet od innej firmy zaczęły się schody, dzwonię do Gdyni jak mam awarię w Tarnowie :), w weekendy mogę zapomnieć o jakiejkolwiek naprawie usterki- bo serwis nie pracuje. Zresztą dzwonienie na infolinię troszkę przypomina błękitną linię TPSA...
Nie powiem żeby było tragiczniee, jednak w przypadku dostawcy internetu poprzednia firma była bardzo rzetelna, solidna, serwis był całodobowo i błyskawicznie.
Nikonozaur
28-05-2012, 22:49
Też mam takie cudo w domu i nie narzekam. Z rzadka coś tam dzieje się z TV, ale reset dekodera leczy wszystko. Internet bez zarzutu, była ze dwa razy jakaś przerwa po potężnych burzach i to wszystko. Obsługa telefoniczna jest w normie, parę minut czekania na połączenie z operatorem można przełknąć. Za dość gruby pakiet TV i 20Mb Internet płacę ok. 130zł/m.
maciey75
01-06-2012, 11:22
Dzieki za info. Ktos moze jeszcze ma tego operatora?
Ja chciałem go mieś w PL ale jak na razie nie obsługuję mojej okolicy. Także alternatywą jest net z netii i TV w ence