Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ellie - przepowiadajace [by Matteo]
Hejka,
W UK wyszlo slonce huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)
Postanowilem wiec wykozystac ten fakt i powrocic do wczesniej odwolanych sesji (z powodu pogody oczywiscie). Narazie tylko jedna fota bo sprawa dosc swieza :-) z przed kilku godzin.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://matis.i.media.pl/photography/_DSC8767_logo_mini.jpg)
Dzieki i pozdrawiam
To nie może być brytyjka ;)
dziadzior
27-05-2012, 19:27
Trochy za mocno przypalone i jakoś tak wąsko .
To nie może być brytyjka ;)
Zaskocze cie... jest! :-)
Trochy za mocno przypalone i jakoś tak wąsko .
Nie wiem co masz na mysli mowiac przypalone bo zadnych blyskow nie bylo :-) Blenda z lewej z kilku metrow i tyle :-)
Michal_C
27-05-2012, 20:22
Obrabiałeś oczy?
Obrabiałeś oczy?
OCZYwiscie :-) ale przyznam ze praktycznie lekko podciagnalem kontrasty i tyle. Nawet nie wybielalem bialek. A dlaczego?
Kadr przyjemny : )
Ale nie podoba mi się to że zdjęcie ma taki ciepły klimat, ale to tylko moje widzi mi się bo lubię takie chłodniejsze zdjęcia ;)
Podobają mi się Twoje prace ;) Widać że masz talent ; )
No to jeżeli to jest brytyjka to..... musiał być ktoś po drodze ;) ( w sumie chłopaków z polandii to trochę tam było :d )
photofun
27-05-2012, 23:21
ogólnie całkiem mi się podoba. miałbym zastrzeżenie do ułożenia nóg (może lekko w bok bym je dał) oraz do koloru skóry (na twarzy jakby zbyt dużo nasycenia)
Michal_C
28-05-2012, 10:04
HHmmm wyglądają, jak by były specjalnie "podkręcone" i mnie osobiści trochę razi.
Pozdrawiam
Kadr przyjemny : )
Ale nie podoba mi się to że zdjęcie ma taki ciepły klimat, ale to tylko moje widzi mi się bo lubię takie chłodniejsze zdjęcia ;)
Podobają mi się Twoje prace ;) Widać że masz talent ; )
Powiem ci ze dla mnie utrzymanie tej cieplej tonacji bylo kluczowe. Chcialem zeby zdjecie bylo spojne. Tez z regoly wybieram zimniejszy ton ale nie w tym przypadku :-) Do tego modelka miala bardzo ciemna karnacje (sztuczna niestety z zaciekami :-) )
HHmmm wyglądają, jak by były specjalnie "podkręcone" i mnie osobiści trochę razi.
Pozdrawiam
Razi cie ze laska ma zarabiscie wyraziste oczy??? WOW!!!
Nie wiem co w portrecie jest najwazniejsze dla ciebie ale dla mnie takie oczy to niewatpliwie atut. Miedzy innymi dla tych oczu zdecydowalem sie na ta sesje.
Jakbyś pokazał zimniejszą wersję... :>
Jakbyś pokazał zimniejszą wersję... :>
... albo inne z tej serii :)
Jak dla mnie ładne zdjęcie ładnej dziewczyny, chętnie zobaczę więcej.
Pozdrawiam Mirek
Michal_C
28-05-2012, 13:11
Matteo, oczywiście oczy grają ogromnie w portrecie. Ale jak masz je na mniejszej odległości. A tu, dla mnie, są białym jaskrawym punktem. Tyle.
Matteo, oczywiście oczy grają ogromnie w portrecie. Ale jak masz je na mniejszej odległości. A tu, dla mnie, są białym jaskrawym punktem. Tyle.
Ok, nie wiem na czym ogladasz to zdjecie (na jakim monitorze) ale wejdz sobie na mojego facebook-a i zapodaj sobie fullscreen. U mnie napewno nie jest to jasny punkt tylko wyrazny odcien szaro-niebieski z wyrazna ciemna obwodka wokol a ogladam to na 24 calowym monitorze i rozdzielczosci 1920 na 1200 wiec wierz mi, ze obrazek jest maly :-)