Zobacz pełną wersję : Nikon D80 + futerał CF-D80
Witam,
Mam takie pytanie: Czy do futerału CF-D80 dedykowanego dla D80 mieści się aparat z obiektywem 18 - 135?
Z góry dzięki za odp.
spinkilla
20-03-2009, 21:23
Przyłączę się do tego, wieki temu zadanego, pytania. Czy CF-D80 pomieści d80 + Sigmę 10-20?
Nie lepiej kupić jakaś torbę na kilka obiektywów?
W Biedronce kiedyś były fajne, żałuję, że nie kupiłem :D.
Jak chciałem kupić torbę to napisałem do sklepów które dany asortyment mają (chyba do www.e-cyfrowe.pl i www.cyfrowe.pl).
Odpowiedź dostałem szybciutko z pełnym wyjaśnieniem i ew. zamiennikami.
Pzdr
spinkilla
10-08-2009, 19:47
@Gigi - Posiadam spory plecak mieszczący kilka obiektywów etc, ale potrzebowałem coś poręczniejszego.
@Zetec - Rzeczywiście od sklepu Cyfrowe.pl otrzymałem szybką odpowiedź na interesujące mnie pytanie,
do pytania dodałem jeszcze jedno, dotyczące możliwości przymocowania do paska spodni.
6 kwietnia - Pan Adam Janowski - cyfrowe.pl:
...
Tak, z Sigmą 10-20mm bez problemu, z tamronem także powinien się zmieścić.
Pokrowiec nie posiada mocowania do paska.
...
No skoro nie posiadał mocowania do paska, to się rozmyśliłem... :(
Ale...
27 kwietnia - Pan Michał Bąk - cyfrowe.pl:
...
Nie będzie najmniejszego problemu z włożeniem Nikona D80 z ząłożonym jednym czy drugim obiektywem.
Oczywiście jest również możliwość przypięcia tego futerąłu do paska spodni.
Niestety aktualnie nie ma tego modelu futerału w dystrybucji i Nikon Polska nie podaje żadnego konkretnego terminu ponownego wprowadzenia go do sprzedaży.
...
:???:
Kupiłem futerał 'noname' za 40zeta w shopie na mieście. Panom z cyfrowe.pl dziękuję za fachową pomoc. :>