PDA

Zobacz pełną wersję : [torba] Lowepro Outback 300AW vs Stealth Reporter 300

Fludi
17-05-2012, 22:11
Mam zamiar kupić jakąś bardziej pojemną torbę na aparat + dodatkowe akcesoria. Z wertowania forum i ofert co mają różne sklepy wstępnie mój wybór padł na dwie torby Lowepro Outback 300AW i Stealth Reporter 300AW. Dlatego też w związku z tym mam pytanie czy ktoś ich używa i mógłby mi zrobić taką drobną prezentację torby + kilka słów opinii o niej; tak w stylu co jest tutaj (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=177204)Stealth Reporter 400AW zaprezentowany.

To co chciałbym zmieścić w torbie na obecną chwilę:
- Nikon D5100 + założony jeden z poniższych obiektywów;
- Nikkor 18-105 VR;
- Nikkor 55-300 VR;
- Nikon SB-700;
- dodatkowe rzeczy: filtry, ładowarka, zapasowe baterie, kabelki, karty pamięci; jakby się komórka i portfel zmieściły jeszcze to też by było fajnie.

Oraz żeby uwzględniała plany rozwojowe:
- zmiana body na D7000/D300s;
- 2 dodatkowe obiektywy np. Nikkor 35mm i 85mm macro.

Torbę potrzebuję na jakieś piesze wędrówki itp., w związku z czym zależy mi aby wygodnie leżała na ramieniu/biodrze.

Jeśli by ktoś miał pomysł na jakąś inną torbę, która by spełniała powyższe wymagania, nowe propozycje mile widziane :)

Fludi
20-05-2012, 12:23
Wczoraj u mnie w mieście przypadkiem w jednym sklepie trafiłem na Steath Reporter'a 200AW, mogłem wszystko sobie przymierzyć i jak się okazuje na to co mam + plany rozwojowe ta torba jest wystarczająca.
W związku z tym czy jest może jakiś użytkownik torby Outback 300AW i byłby chętny się podzielić opinią z jej użytkowania?