PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] bezrobotnym być...

rafcioo
12-05-2012, 21:08
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/05/CSC_0982-1.jpg
źródło (https://lh6.googleusercontent.com/-dnPMwU-Fjmw/T66y_uJpKkI/AAAAAAAAEDE/rdXPqbdm3Ag/s512/CSC_0982.jpg)

Psycholog
19-05-2012, 21:38
Tytułem zepsułeś fajne zdjęcie.

chichot_losu
22-05-2012, 20:53
bo ja wiem, czy tytuł zepsuł zdjęcie... mi zupełnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie - dodaje zdjęciu smaczku... Byc bezrobotnym to mieć czas dla siebie, na własne przyjemności, własny relaks. Mieć pracę to tyrać po co najmniej 8 godzin dziennie na kogoś i nie mieć już po tym siły na własnej pasje i rozkosze... jak wszystko: obie sytuacje mają plusy i minusy.
Po zdjęciu jednak stwierdzam, że być bezrobotnym jest bosko beztrosko :)

stock
22-05-2012, 21:01
Byc bezrobotnym to mieć czas dla siebie, na własne przyjemności, własny relaks. Mieć pracę to tyrać po co najmniej 8 godzin dziennie na kogoś i nie mieć już po tym siły na własnej pasje i rozkosze... :)

nie generalizuj tak. Niektórzy mają pracę i tyrają na siebie. No i na ZUS - ale to juz tak poza tematem :)

fota fajna - aczkolwiek wolałbym tak o 2ev niedoświetloną :)

rafcioo
22-05-2012, 21:03
dokładnie... wszystko ma plusy i minusy... choć nie ukrywam, że chciałbym czasem budzić się rano i nic nie robić...

Psycholog
23-05-2012, 08:11
bo ja wiem, czy tytuł zepsuł zdjęcie... mi zupełnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie - dodaje zdjęciu smaczku... Byc bezrobotnym to mieć czas dla siebie, na własne przyjemności, własny relaks. Mieć pracę to tyrać po co najmniej 8 godzin dziennie na kogoś i nie mieć już po tym siły na własnej pasje i rozkosze... jak wszystko: obie sytuacje mają plusy i minusy.
Po zdjęciu jednak stwierdzam, że być bezrobotnym jest bosko beztrosko :)

Właśnie mi uświadomiłeś, że nie każdy kojarzy bezrobocie w ten sam sposób :) . Mi akurat kojarzy się z czymś innym.
Zdjęcie, jak najbardziej na TAK. Tytuł - nie o do końca, ale to subiektywna opinia :)

Pozdrawiam