Zobacz pełną wersję : asystent poszukiwany - Kraków
Witajcie!
Organizuje dosc spontaniczna sesje studyjna, jutro w Krakowie (12 maja) i szukam kogos do pomocy (przy swiatlach, blendach itp) ;)
sesja bedzie trwala od 10 rano gdzies do 21...
Nie ma niestety zadnej rekompensaty, ale mozna podgladnac co i jak :)
bardzo prosze o maila na
[email protected] z jakims numerem kontaktowym, zebym mogla sie szybko odezwac :)
Dzieki!
Joanna
Czy mi się wydaje, czy ktoś wyciął posty?
Bingo.
Musze chyba uscislic niektore rzeczy :) sesja nie jest komercyjna, sa to testy modowe do portfolio, studio. Tak wiec nikt na tym nie zarabia, ale kazdy z tego cos ma. Asystowanie innym fotografom, zwykle bardziej doswiadczonym to najlepszy sposob uczenia sie - wiem z autopsji, spedzilam mnostwo godzin asystujac innym za darmo. Zwykle mam kogos do pomocy, kto czerpie korzysci z mojego doswiadczenia, w zamian za pomoc przy sesji... mysle, ze uklad fair bo nikogo przeciez nie zmuszam :)
Pozdrawiam!
silver56
11-05-2012, 15:12
Musze chyba uscislic niektore rzeczy :) sesja nie jest komercyjna, sa to testy modowe do portfolio, studio. Tak wiec nikt na tym nie zarabia, ale kazdy z tego cos ma. Asystowanie innym fotografom, zwykle bardziej doswiadczonym to najlepszy sposob uczenia sie - wiem z autopsji, spedzilam mnostwo godzin asystujac innym za darmo. Zwykle mam kogos do pomocy, kto czerpie korzysci z mojego doswiadczenia, w zamian za pomoc przy sesji... mysle, ze uklad fair bo nikogo przeciez nie zmuszam :)
Pozdrawiam!
No to może trzeba było od razu tak napisać.
Pozdrawiam i udanych zdjęć!!!
No to może trzeba było od razu tak napisać.
Pozdrawiam i udanych zdjęć!!!ot właśnie:).
Lipton, że jutro... w Nd mogę być:)
Nie ma niestety zadnej rekompensaty, ale mozna podgladnac co i jak :)
o ile pierwszy post jest faktycznie pierwszym w tym watku ;)
to qstra w nim przeciez napisala ze niema rekompensaty za pomoc, ale mozna podlagac.
Szkoda, ze mam tak daleko do grodu Kraka :(
krzychun
11-05-2012, 20:53
Ja mogę?
Dziekuje Pieknie Karolinie za przyjechanie z baaaaardzo daleka, tylko po to, zeby mi poasystowac :) Jestem zaczarowana jej zdjeciami, kreatywnoscia i przede wszystkim osobowoscia :) Looknijcie sami tu na jej prace! https://www.facebook.com/karolina.trzaska.photography
A tu efekty naszej sesji w Krakowie.
http://bit.ly/LGKmog
pozdrawiam cieplo!
Swietna sesja!
Zdjecie z dyskiem rewelacja!