PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] In trabi

sowart
10-05-2012, 20:35
Po zimie kilka dni fajnie zaświeciło wybrałem się na rower łapać formę, podczas jazdy w oddali zobaczyłem jakiś błysk podjechałem, przechodzę przez las a tu o to widzę ukochaną markę TRABANTA
https://vimeo.com/38272116
Od razu zacząłem szukać dziewczyny na sesje z nim. Długo mi to trwało a pogoda tym bardziej nie dopisywała, w końcu na majówkę się udało, ale niestety jak byłem wtedy wszelkie robactwo było jeszcze uśpione. Jest tam mrowisko, co widać na lewym tylnym kole, po za tym nie daleko musi być gniazdo szerszeni, bo co chwile jakiś leciał a to już nie przelewki, drzewa, mimo że już się zazieleniły nie dały dużo cienia na autko. Sesja w bardzo ciężkich warunkach oto jeden kadr reszta na stronie.
Co sądzicie

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/822/55454396.jpg/)

malkon
10-05-2012, 21:29
Ja sądzę, że powinieneś pokazać więcej zdjęć bo zapowiada się bardzo ciekawie :)

Irwusek
10-05-2012, 22:58
Czemu ja tak nie potrafię ? :/
Jak zobaczyłem to zdjęcie to biegiem poleciałem do Ciebie na stronę żeby zobaczyć resztę i nie żałuje : )

dziadzior
11-05-2012, 16:48
Znacznie lepsze klateczki masz na stronce z tej sesji , przy tej brakuje niestety ale dołu , obróbkowo fajnie , swiatełko również dobre :)

sowart
11-05-2012, 17:01
Czemu ja tak nie potrafię ? :/
Jak zobaczyłem to zdjęcie to biegiem poleciałem do Ciebie na stronę żeby zobaczyć resztę i nie żałuje : )

cykaj cykaj cykaj taka jest metoda :)

Znacznie lepsze klateczki masz na stronce z tej sesji , przy tej brakuje niestety ale dołu , obróbkowo fajnie , swiatełko również dobre :)

Jak możesz napisz mi które ci się widzą ze strony.

dziadzior
11-05-2012, 17:45
Hmm zdecydowanie najlepsze sa klatki na twojej stronce jako Druga , Trzecia i czwarta . Kolejne również trzmaja poziom fajny . Co to za szklarnia ? :)

sowart
11-05-2012, 21:56
Hmm zdecydowanie najlepsze sa klatki na twojej stronce jako Druga , Trzecia i czwarta . Kolejne również trzmaja poziom fajny . Co to za szklarnia ? :)

Dzięki. z sesji z Trabim to poczciwa 35 1,8 :)

Babeczka
11-05-2012, 22:03
Ja sądzę, że powinieneś pokazać więcej zdjęć bo zapowiada się bardzo ciekawie :)

Potwierdzam :)

dziadzior
12-05-2012, 11:24
dzięki , nie lubie grzebać po exifach . Jeszcze raz gratki i czekam na kolejną bo zacne masz klatki na stronce :)

PrzemQs
12-05-2012, 12:15
Teraz mniej przyjemnie :) skóra za "miękka"

batonMR
12-05-2012, 12:21
Bardzo fajna seria, super wykorzystane miejsce i samochód (chociaż chyba już sam nie pojedzie...). Podoba mi się klimat, obróbka, jak najbardziej na tak. Pozdrawiam! :)

sowart
13-05-2012, 12:30
Teraz mniej przyjemnie :) skóra za "miękka"
Skóra nie była zmiękczona, jedynie syfki itp. Usunięte.

Bardzo fajna seria, super wykorzystane miejsce i samochód (chociaż chyba już sam nie pojedzie...). Podoba mi się klimat, obróbka, jak najbardziej na tak. Pozdrawiam! :)
Autko nie pojedzie :D miejsce myślę że można by było lepiej wykożystac przynajmniej tak chciałem ale i tak przy tak ciężkich warunkach wyszło fajnie