Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W wodnej mgiełce
Jak zwykle proszę o uwagi i porady.Pozdrawiam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img801.imageshack.us/img801/7959/00122w.jpg)
maniak666
10-05-2012, 22:07
Na pewno dużo by zyskała z jakimś, jak to Pablook określił był niegdyś- 'pewexowskim" niebem;-)
Ogólnie podoba się, ale ja tam memłane lubię. No i widzę ze okolicę, tematykę zmieniłes, a i nowych technik próbujesz. To się ceni.
Fajnie- bo przecież nawet najpiękniejsza kraina w nadmiarze i w jednej manierze pokazywane przejeść się może.
Nie zawsze można mieć na żądanie "pewexowskie" niebo :mrgreen: dobry czas dla wody dobrałeś :-)
Nikonozaur
10-05-2012, 22:34
Dobrze wygląda ta fota, trafnie dobrany czas zawirował wodę. Kolorki i kadr też w porządku.
Na pewno dużo by zyskała z jakimś, jak to Pablook określił był niegdyś- 'pewexowskim" niebem;-)
Ogólnie podoba się, ale ja tam memłane lubię. No i widzę ze okolicę, tematykę zmieniłes, a i nowych technik próbujesz. To się ceni.
Fajnie- bo przecież nawet najpiękniejsza kraina w nadmiarze i w jednej manierze pokazywane przejeść się może.
No tak trochę dałem sobie spokój z dębami , ale pewnie jeszcze kiedyś do nich wrócę by je pokazać w jakichś spektakularnych warunkach pogodowych ,oświetleniu itp. Pozdrawiam
krzysztofz24
11-05-2012, 11:13
Technicznie, kolorystycznie i kadrowo nie ma sie do czego czepnac;-). Mi pasuje. Dodatkowo jeszcze swietnie oswietlilo ten pniak.
Biore jak jest:-).
Bardzo sympatyczne i dobre kolory!
wolnyslimak
11-05-2012, 15:43
Elegancko jest. Najbardziej przyciąga wzrok piękne światełko na pniaku. Rozmycie tez bardzo miłe dla oka.
Pewex czy Baltona..., na to wpływu niestety nie mamy ;).
Bałtyk jak zawsze piękny :).
Tu kadr dobry. Światło także z tych przyjemnych. Chociaż w niektórych partiach można by postarać się trochę lepiej go przypilnować ;). Myślę, że ciut później, było by trochę ciekawiej ;).
No i horyzoncik ciut zbyt ostro zarysowany został ;).
Ale jako całość bardzo przyjemna to odsłona jest :).
P.S. Jakbyś tak Marianie te swoje dęby tam zatargał, to byłby dopiero oryginał ;):mrgreen:.