Zobacz pełną wersję : Super-Multi-Coated TAKUMAR 28/3.5
Jaką cenę osiągają te obiektywy na rynku- orientuje sie ktos?Chciałbym sprzedać takowy (stan techniczny bdb, typowe ślady użytkowania) Nie chciałbym wystawic z wygórowaną ceną, a na allegro nie ma w tej chwili nic do porównania.
Sprawdź na ebayu może jeszcze.
na ebayu ceny są sporo wyższe niż na naszym krajowym rynku, gdzie bedę chciał sprzedać ;)
2pompony
07-05-2012, 14:26
Tylko uważaj, bo tam też są wariaci. Kupowałem całkiem sporo sprzętu Pentaxa, i niektórzy (zwłaszcza Włosi) przesadzają o kilka długości. Czasem widzę cenę idącą w tysiące za szkło które w USA kosztuje powiedzmy 40-80$.
na ebayu ceny są sporo wyższe niż na naszym krajowym rynku, gdzie bedę chciał sprzedać ;)
Zależy na co. Czasem są, czasem nie. Ostatnio zauważyłem, że w allegro też wystawiają wariaci.
badtorro
07-05-2012, 14:37
Nie bardzo rozumiem. chcesz cos sprzedac i wolisz uzyskac nizsza cene?
2pompony
07-05-2012, 14:39
Pewnei idzie o prostszą logistykę - zagraniczne wysyłki, PayPal, potrzeba odpowiedzi na pytania kupujących, samo konto na ebayu, i tak dalej...
<| MICHAŁ |>
07-05-2012, 14:40
tu masz ostatnia ukcje - sprzed 2 tygodni
http://allegro.pl/pentaxy-super-multi-coated-takumar-28mm-1-3-5-i2283608156.html
zona mi zlecila jakie dupowate czynnosci domowe i zapomnialem dopilnowac - przelicytowali mnie kurna....
podaj swoja cene - mozesz na PW...
Ostatnio zauważyłem, że w allegro też wystawiają wariaci.
Nie tylko Ty Kolego to zauważyłeś, jeszcze chwilka i Heliosy 44 będą chodziły po 300stówki średnio heheheh