PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Popularna...

nothing
06-05-2012, 17:15
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img406.imageshack.us/img406/2904/dsc8158hhhm2.jpg)

hofman
06-05-2012, 19:00
Fotka miażdżąca, co za miejsce.
Tylko ta popularna...?

markB
06-05-2012, 19:06
Miajscówka niesamowita, ale ja bym chyba popróbował także innych ujeć, np. tak żeby to samotne drzewo na stoku lepiej uwypuklić.

nothing
06-05-2012, 19:13
Fotka miażdżąca, co za miejsce.
Tylko ta popularna...?

Rejon Sokolicy - Pieniny. Dzięki za opinię :-)

nothing
06-05-2012, 19:18
Miajscówka niesamowita, ale ja bym chyba popróbował także innych ujeć, np. tak żeby to samotne drzewo na stoku lepiej uwypuklić.

Mam jeszcze parę innych fotek tej sosenki. 20 cm na prawo, kilkanaście osób robiło wszystko żeby się załapać na moje zdjęcie. Machali rękami, nogami i mało nie przelecieli przez balustradę. Uwielbiam to... :twisted:

JaroPienza
06-05-2012, 19:25
aaa to tam jest drzewko?? :D
Powiem Ci jak ja to widzę. W pierwszej fazie patrze na tą masę drzew, potem zauważam blisko prawej krawędzi coś, znowu szukam coś między drzewami, zauważyłem też niebo i znowu wracam do prawej strony żeby zauważyć że tam JEST coś. Jeżeli o taką akcję Ci chodziło to moja reakcja jest aby szybko zamknąć to zdjęcie i nie patrzeć się więcej bo oczopląsu dostane.

P.S. Zauważyłem też jakieś góry w oddali.

Zamykam

nothing
06-05-2012, 19:50
aaa to tam jest drzewko?? :D
Powiem Ci jak ja to widzę. W pierwszej fazie patrze na tą masę drzew, potem zauważam blisko prawej krawędzi coś, znowu szukam coś między drzewami, zauważyłem też niebo i znowu wracam do prawej strony żeby zauważyć że tam JEST coś. Jeżeli o taką akcję Ci chodziło to moja reakcja jest aby szybko zamknąć to zdjęcie i nie patrzeć się więcej bo oczopląsu dostane.

P.S. Zauważyłem też jakieś góry w oddali.

Zamykam

W zamyśle nie miałem na uwadze "minimalu". Radzisz stemplem potraktować pozostałe, pienińskie drzewa i ewentualnie Tatry...? Toż to mi Toskania wyjdzie... :-)
Dobrze, że w miarę szybko zamknąłeś, bo jeszcze by Cię mogło zesłabić...:-)

ps. ... a język polski nie zaczyna już kolegi denerwować...? Tak czasami się dzieje...

JaroPienza
06-05-2012, 19:58
Chcialem ci coś odpisać, ale było by to bezwartosciowe. Trudno na sile kogoś czegoś uczyć. Zdjęcie kosz moim zdaniem.

nothing
06-05-2012, 20:00
O matko, żartowałem...!!! :D

cheyenne
06-05-2012, 20:03
miazga
co za kadr
tylko pozazdrościć i podziwiać
czy jest szansa na dużą wersję z podpisem

Assire
06-05-2012, 20:25
Co do popularności, to na prawdę jest to popularne drzewko. Było nawet na okładce jakiegoś podręcznika do geografii.

nothing
06-05-2012, 20:28
Chcialem ci coś odpisać, ale było by to bezwartosciowe. Trudno na sile kogoś czegoś uczyć. Zdjęcie kosz moim zdaniem.

Szkoda, że wymieniłeś posta, bo już szukałem w necie słownika polsko-włoskiego... ;-( (ciekawy myk taktyczny w polemice typu "dokopiemy gościowi" - można się sporo nauczyć)
Po to tu jestem, żeby się uczyć i chętnie wczytuje się w konkretne opinie. Twój pierwszy post był mz wynikiem czegoś co Cię dzisiaj wkurzyło i nie miałeś na kim odreagować... Dla mnie to nie była żadna koleżeńska i merytoryczna uwaga. Już ten późniejszy "kosz" był bardziej merytoryczny. Przepraszam za mojego późniejszego posta, ale to była "akcja-reakcja".

nothing
06-05-2012, 20:49
...czy jest szansa na dużą wersję z podpisem

Jasne :-) ps. chyba mi rumieniec wyskoczył... ;-)

JaroPienza
06-05-2012, 20:54
...
Po to tu jestem, żeby się uczyć i chętnie wczytuje się w konkretne opinie. Twój pierwszy post był mz wynikiem czegoś co Cię dzisiaj wkurzyło i nie miałeś na kim odreagować... Dla mnie to nie była żadna koleżeńska i merytoryczna uwaga. ..

Chyba jednak nie... Czegoś byś się nauczył od 2007 roku.

I to ja przeprosić powinienem, że cokolwiek tu napisałem

nothing
08-05-2012, 13:29
Chyba jednak nie... Czegoś byś się nauczył od 2007 roku...

Fotografia, to dla mnie przyjemność, jedno z moich hobby... Na tym forum spotkałem wiele fantastycznych osób, które poprzez swoje zdjęcia, sposób podejścia do fotografii, opowiadanie o niej, a czasami prawdziwy talent, spowodowały, że inaczej zacząłem spoglądać na otaczający mnie świat. Czasami zdarzy mi się dostać parę dobrych recenzji za jakąś tam fotkę, ale jakoś naturalnie przechodzi z dala od mojej głowy - Niagara wody sodowej, czego i Tobie życzę. Pozdrawiam.