PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jeszcze dwa...

diablo1
04-05-2012, 22:54
...i już przestaje zanudzać...
Góra Errigal

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/05/7143046645_16bfc16af1_b-1.jpg
źródło (http://farm8.staticflickr.com/7275/7143046645_16bfc16af1_b.jpg)

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pozdrawiam :)

markB
05-05-2012, 01:27
Oba mi się podobają chociaż jakieś różne kolory chmury dostały.

JaroPienza
05-05-2012, 10:23
Oba mi się podobają chociaż jakieś różne kolory chmury dostały.

rzekłbym że oba zdjęcia są w rożnych kolorach.

tbogdanowicz
05-05-2012, 10:34
1 ma lepsze kolory - fiolety na dwójce jakoś mnie nie przekonują.
Natomiast kadrowo lepsze 2, choć wolałbym te kamienie lekko w lewo, zaś górę w prawo.

Na jedynce minimalnie brakuje boków - kamień z lewej, oraz góra z prawej są na samej krawędzi. Do tego coś złego dzieje się z prawym zboczem góry.

Miejsce bardzo ciekawe i mi się nie znudziło :-).

JaroPienza
05-05-2012, 10:38
Natomiast kadrowo lepsze 2, choć wolałbym te kamienie lekko w lewo, zaś górę w prawo.

Na jedynce minimalnie brakuje boków - kamień z lewej, oraz góra z prawej są na samej krawędzi. Do tego coś złego dzieje się z prawym zboczem góry.

Miejsce bardzo ciekawe i mi się nie znudziło :-).

Bo to nie Toskania ,ani Morawy ;)

diablo1
05-05-2012, 11:11

fiolety też kolory,ja tam nie mam nic przeciwko nim :)
fakt oba kadry się różnią-tylko czy to zle?:)
Zamysł był prosty-1 ma spokojniejsze niebo bo ma spokojną podłogę,2 ma bardziej odważne niebo bo więcej się dzieje na podłodze i chciałem to jakoś zrównoważyć(mam nadzieję,że rozumiecie o co mi chodzi).
tak czy inaczej dzięki :)

Adam Majchrzak
05-05-2012, 12:22
Chętnie zobaczyłbym dwójkę bez wkradającej się w kadr wody, z tą ciekawą fakturą na pierwszym planie, byłoby wtedy bardziej w mrocznym klimacie! \,,/,
Fajne warunki miałeś, ale przepał fuj!
Pozdrawiam! =]

tbogdanowicz
06-05-2012, 09:56
fiolety też kolory,ja tam nie mam nic przeciwko nim :)
fakt oba kadry się różnią-tylko czy to zle?:)
Zamysł był prosty-1 ma spokojniejsze niebo bo ma spokojną podłogę,2 ma bardziej odważne niebo bo więcej się dzieje na podłodze i chciałem to jakoś zrównoważyć(mam nadzieję,że rozumiecie o co mi chodzi).
tak czy inaczej dzięki :)

Ale ja nie napisałem że przeszkadza mi to że są różne kolory, tylko że fiolet mniej mi tutaj pasuje. Mam wrażenie sztuczności.

Jarku,
Toskania czy Morawy, też się nudzą, to po prostu zupełnie inny rodzaj krajobrazu. Jeden lubi ciastka z kremem,drugi pachnące przyprawami pierniki, trzeci gorzką czekoladę :-). Dobrze że pokazywane są różne miejsca.

rainer
06-05-2012, 11:46
Obydwa zdjęcia bardzo ładne, ale jakbym miał wybierać, to biorę dwójkę za fajniejszą podłogę. ;)