Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz z...
... Corvettą.
I takim oto wehikułem przemierzaliśmy piękne, norweskie drogi,
podziwiając i delektując się tymi spektakularnymi widokami ;).
Może kiedyś ... ;):).
*** Zapraszam ***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/05/21febca8a38ede96-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
*** Dziękuję ***
Ale cacuszko :-) wstaw do działu motoryzacyjnego, bo jest na co popatrzeć. Masz może z innej perspektywy?
Ale krzywo zaparkowałeś ;)
a obrazek pierwszoligowy
Nikonozaur
04-05-2012, 20:52
Oj, to jeszcze lata pięćdziesiąte, C1, przepiękny klasyk na tle klasycznego krajobrazu. ;)
Ale cacuszko :-) wstaw do działu motoryzacyjnego, bo jest na co popatrzeć. Masz może z innej perspektywy?
Ja tam bardziej landszawcista jestem, ale i takimi cacuszkami oko staram się nacieszyć ;).
Mam go z przodu, z jednego boku, z drugiego boku, no i od tyłu ;).
Czyli pełny o.... ;).
A tak bardziej poważnie, to wielce ciekawa furka była ;):).
To ja w takim razie poproszę na priva :-) bo wg mnie obrobiłeś kapitalnie :-)
To ja w takim razie poproszę na priva :-) bo wg mnie obrobiłeś kapitalnie :-)
Dzięki Arturze, ale pozostałe pozycje pozostały jak na razie nie tknięte ;).
Także o cierpliwość proszony będziesz ;).
ostrytux
04-05-2012, 21:13
Miejsce jak i wóz kosmiczne :)
Widać że wiele pracy włożyłeś w obróbkę, niemniej pierwsze moje wrażenie jest takie że to rendering z jakiejś gry komputerowej :D
jarekf34
04-05-2012, 21:13
Ale maszynka :shock: kurde Pawle nie dośc, że Ci człowiek zazdrości bycia w tym pięknym miejscu to na dodatek przejażdżka takim autkiem po tej okolicy... coś pięknego :)
maniak666
04-05-2012, 21:33
Aż sobie bez pozwolenia;-) wytapetowałem monitor.
Czad!
Aż sobie bez pozwolenia;-) wytapetowałem monitor.
Czad!
Pozwoleństwa nie potrzebujesz, ale cosik mały u Ciebie monitorek Andrzejku ;):).
maniak666
04-05-2012, 21:37
Pozwoleństwa nie potrzebujesz, ale cosik mały u Ciebie monitorek Andrzejku ;):).
Monitorek dość spory tak że ponaciągałem to autko i Norwegii kawałek.
Jak się nie ma co się lubi...
A może tak byś do tapeciarni podrzucił?
Dobre,bardzo pozytywnie działający kadr!:)
Monitorek dość spory tak że ponaciągałem to autko i Norwegii kawałek.
Jak się nie ma co się lubi...
A może tak byś do tapeciarni podrzucił?
Jakosik w tym dziale słabiutko się czuję, ale dla Ciebie pod wymiar coś tam narychtować mogę ;).
Sebastianito
05-05-2012, 02:26
Ostry prawde mowi... zbyt duzo HDR w HDR.. tym razem jestem na NIE... I'm out...
krzysztofz24
05-05-2012, 03:40
Krajobraz bardzo spoko...ale ta fura. Nosz kurde, az czuc ten power:-).
Dobra fota.
Z checia zobacze z boku I z przodu:-).
pitbul60
05-05-2012, 06:33
Oj swietna robota , widoczek jak i furka graia idealnie ,kapitalna obrobka . Dawaj wiecej :).
Wszystko pasuje. Świetny pomysł. Fura jak ptak przygotowuje sie do lotu. Bystre oko. Obróbka pasuje do foty.
Z tego osiedla po drugiej stronie ulicy mają piękny widoczek :)
... zbyt duzo HDR w HDR.. tym razem jestem na NIE... I'm out...
Ależ Sebastianie, tutaj żadnego HDR-a nie ma :shock:. Jak już niejednokrotnie pisałem, nie składam zdjęć w tej technice. Tutaj tylko dwie klatki były. Jedna na niebo i druga na resztę i żadnych tam specjalnych zabiegów obróbkowych.
Że się nie podoba, to rozumiem dokładnie i jak najbardziej szanuję.
Ale autko chyba fajne ;)?
Sebastianito
05-05-2012, 10:00
Autko jak najbardziej cacy! Zawsze zwracam uwage na 4 kola... niestety Pawle tym razem mi zdjecie nie podeszlo, jak dla mnie dziwnie to wyglada...
maniak666
05-05-2012, 19:09
Autko jak najbardziej cacy! Zawsze zwracam uwage na 4 kola... niestety Pawle tym razem mi zdjecie nie podeszlo, jak dla mnie dziwnie to wyglada...
No bo kół nie widać:mrgreen:
Tylko po cholerę mu koła, jak to nie jeżdzi tylko nisko lata.
Motorniczy
05-05-2012, 19:20
O kurde ... brawo za wieloplanowosc :)
Bartekkw
06-05-2012, 12:09
Ale bryka!! Fajnie to wyszło
Mi Twoje pokazywanie świata bardzo się podoba, zwłaszcza obróbka i dbałość o każdy pikselik. Jedynie chciałbym, żeby na samochodzie nie było odbicia, ale to tak dla mnie się widzi, poza tym BDB.
Mi Twoje pokazywanie świata bardzo się podoba, zwłaszcza obróbka i dbałość o każdy pikselik. Jedynie chciałbym, żeby na samochodzie nie było odbicia, ale to tak dla mnie się widzi, poza tym BDB.
Też jakoś wzrok mi spada na odbicia tych budynków ;-) Ale tak po za tym klasa :)
Na odbicia budynków hotelowych raczej ciężko w tym wypadku było cosik zaradzić ;).
Może to być wadą, ale i zaletą. Przecież jakieś auto z autem musiałem sobie zrobić ;).
Serdeczne dzięki za wizyty i skrobnięcie kilku słów :).
jacekz40
07-05-2012, 13:07
Bardzo ciekawe, podoba się :)
a tu mamy 3 w 1, motoryzacja pierwsza klasa, trochę architektury na masce i krajobraz w tle :)
Pablo 77
07-05-2012, 18:31
Świetna maszyna bardzo dobrze pokazana :)
Chciałbym się takim bryknąć po tych pięknych terenach :) :) :)
Robi wrażenie to zdjęcie. Kojarzy mi się z z hiperrealizmem w malarstwie z lat 60-tych (Richard Estes), chociaż tu połączenie wypolerowanych płaszczyzn z norweskim krajobrazem po prostu zabija. Mam nadzieję, że to nie jednorazowy eksperyment.
"Sen o Wolności"... Z takim tytułem kojarzy mi się to zdjęcie. Jest znakomite...!!!
To jest coś nowego i bardzo mi sie podoba.
Bajkowa fura, bajkowy widok i w końcu bajkowa fota! Podoba się! ;)
geralttt
08-05-2012, 17:29
Auto znakomite(chodzi o fot nie o motoryzacyjny obiekt westchnień), plan dalszy ciut mniej - mimo wszystko całość in plus wg. mnie. Oddaliłem monitor o metr od twarzy i w pełni poddałem się kontemplacji. Dodam, że te budynki wprowadzają dodatkowy wątek w tej opowieści. Mnie estetycznie zaspokoiło. Brawo Pawle! :)