badtorro
03-05-2012, 20:49
Od lat użwam paypala, nigdy nie miałem problemów. Jakiś czas temu wyprowadziłem się z Polski i w związku z tym dowiedziałem się, że muszę skasować swoje konto na paypalu i założyć nowe (inaczej nie da się zmienić kraju zamieszkania). Tak też postanowiłem zrobić. W celu weryfikacji tożsamości strona poprosila mnie o podanie numeru wcześniej zdefiniowanego rachunku bankowego. Pomyślałem 'nic prostszego wystarczy ze zaloguje sie do banku, skopiuje numer rachunku i wkleje do przegladarki, wtedy bedzie bez pomylki'. Tak zrobiłem, niestety ku mojemu zdziwieniu strona zgłasza błąd, że niby podałem zły numer rachunku. 16 ostatnich cyfr. końcówka się zgadza. Nie działa. Mam do wyboru drugie konto. Drugie podejście i to samo.
Postanowiłem wrócić do tego wieczorem w domu. W domu nie mogę się już nawet zalogować, bo po podaniu hasła prosi o weryfikację tożsamości w ten sam sposób - poprzez podanie numeru konta, co kończy się tak samo jak przy wcześniejszych próbach.
Usiłuję się przebić do jakiegoś modułu pomocy na stronie paypala, telefonu kontaktowego czegokolwiek co pomoże mi usunąć problem, niestety za każdym razem paypal najpierw prosi mnie o zalogowanie się. Czyli utknąłem w miejscu.
Spotkał się ktoś z czymś takim?
każda pomoc mile widziana
PS. Używam aktualnego Firefoxa, próbowałem też na aktualnym Chromie. W obu przypadkach rezultat jest ten sam. Resetowanie hasła za pomocą strony paypala nie pomaga, bo z nowym hasłem też prosi o weryfikację tożsamości.
Postanowiłem wrócić do tego wieczorem w domu. W domu nie mogę się już nawet zalogować, bo po podaniu hasła prosi o weryfikację tożsamości w ten sam sposób - poprzez podanie numeru konta, co kończy się tak samo jak przy wcześniejszych próbach.
Usiłuję się przebić do jakiegoś modułu pomocy na stronie paypala, telefonu kontaktowego czegokolwiek co pomoże mi usunąć problem, niestety za każdym razem paypal najpierw prosi mnie o zalogowanie się. Czyli utknąłem w miejscu.
Spotkał się ktoś z czymś takim?
każda pomoc mile widziana
PS. Używam aktualnego Firefoxa, próbowałem też na aktualnym Chromie. W obu przypadkach rezultat jest ten sam. Resetowanie hasła za pomocą strony paypala nie pomaga, bo z nowym hasłem też prosi o weryfikację tożsamości.