Zobacz pełną wersję : ogłoszenie o pracę
hej znalazłem takie oto ogłoszenie o pracę, http://www.infopraca.pl/praca/fotograf/77-400-zlotow/7284063 co o tym sądzicie bo dla mnie jest "zabawne" wymagania co prawda nie duże, ale wynagrodzenia praktycznie nie ma :D
wynagrodzenie jest. co prawda starczy na tydzien zycia, no ale jest :)
Wynagrodzenie niższe nie może być, 1500 brutto to teraz minimalna. Mnie ciekawi warunek:
Doskonałe zdolności interpersonalne,
Liczba zgłoszonych kandydatur: 4
Czyli są chętni ;)
i dobrze - niech się zgłaszają. Miec tysiaka a nie mieć to różnica. A dla kogos zaczynającego dopiero zarobkowanie będzie w sam raz. Niech pracuja bo swojej emerytury to ja nie widze hehehe :)
grudzinsky
04-05-2012, 10:57
1500 brutto to chyba za dzien pracy? ;)
no jestem cholernie ciekaw ile osób z forum ma 1500 brutto za dzien pracy. Każdy dzien pracy :P:)
RobertMiernik
04-05-2012, 11:20
Pewnie trochę się znajdzie w końcu to tylko 30 000 brutto więc nawet nie całe 21k netto...
A co do oferty to wszystko od pozostałych warunków zależy, jeśli masz zrobić pięćset zdjęć dziennie, codziennie przez cały miesiąc to rzeczywiście marnie, ale jeśli 20-30 dziennie i do tego masz dostęp do studia nieograniczony to już się można zastanowić za 'zbliżoną' kasę...
Sebastianito
04-05-2012, 11:20
wszyscy z D3x
cóż chcecie, przecież to jest oferta dla operatora aparatu - taki trochę bardziej zaawansowany wężyk spustowy - ma cyknąć zdjęcie, obrócić na stole obiekt, cyknąc kolejne, czynność powtórzyć n krotnie i następny produkt - to nie trzeba być fotografem, tylko umieć naciskać spust migawki w odpowiednim momencie
ciekawe czy dziwią Was tak samo oferty 1500 zł brutto dla kasjerki w Tesco, dla gościa od układania towaru na półkach itd. - dziki kraj, dzikie stawki, śmieciowe umowy itd są normalnością w tym kraju :(
Doskonałe zdolności interpersonalne
czytaj to jako: musisz ze spokojem wysłuchać każdego opieprzu od położonych wyżej, ot taki chłopiec do wyżywania się
RobertMiernik
04-05-2012, 11:43
wszyscy z D3x
Cholera jakbym wiedział, że jest taka zależność, to bym 3x'a kupił...
Boryszuk
04-05-2012, 19:10
cóż chcecie,
A już się obawiałem, że tylko ja tak to rozumiem. No bo przecież jeśli w nazwie pojawia się słowo 'fotograf' to zarobki nie mogą się zaczynać poniżej 100PLN/h
Wynagrodzenie niższe nie może być, 1500 brutto to teraz minimalna. Mnie ciekawi warunek:
Doskonałe zdolności interpersonalne,
... że nie będziesz żądał podwyżki ;) bo ugodowy gość jesteś!
No, zabawa w kotka i myszkę. Na okres próbny, później, że "nie" i kolejne ogłoszenie na okres próbny. A fotki lecą.