Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Przyłapana
Kartofelinder
02-05-2012, 23:32
na oglądaniu A/O^1 bez rękawiczek :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/05/m-2.jpg
źródło (https://lh5.googleusercontent.com/-x6MyCgv7sJ4/T6GRh8YYZLI/AAAAAAAAFV4/fiFDAGGAWAs/s800/m.jpg)
PaulGilbert
02-05-2012, 23:57
Podoba mi się pomysł i wykonanie :-)
Może to głupio zabrzmi, ale... jak te drzwi się otwierają? Zasuwka jest na zewnątrz, czy robiłeś z wnętrza kabiny, a modelka siedziała na zewnątrz? Generalnie podoba mi się koncepcja i wykonanie, poza światłem i właśnie dylematami dotyczącymi całej otoczki. Dlaczego poza światłem? Ponieważ nie przypomina mi naturalnego dla takich przybytków.
Kartofelinder
03-05-2012, 09:50
Skoro się podoba, to może nie ma to większego znaczenia :)
Jako ciekawostkę dodam, że mieszkanie było urządzane przez dość popłyniętego projektanta i właśnie tak dziwacznie wygląda :) Skośne ściany, drzwi otwierają się na zewnątrz, a Agnieszka siedzi tam gdzie powinno się siedzieć, przeglądając A/O^1 :) W łazience są 2 schematy oświetlenia, przy czym jeden z nich jest bardzo punktowy (i przez to niepraktyczny) i poza kierunkiem nie jest aż tak bardzo oderwane od tego, co na zdjęciu. Fakt, nikogo z Was nie miałem okazji gościć, ale uwierzcie, że w ramach konstrukcji tego mieszkania wszystko wydaje się OK :)
Może powinienem to wstawić do architektury? :)
ja bym chetnie zobaczyl wiecej mieszkania w dziale "architektura" :)
Kartofelinder
10-05-2012, 14:30
Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą oraz nie uprawiam tego rodzaju fotografii :D
Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą oraz nie uprawiam tego rodzaju fotografii :D
Zawsze to jakieś wyzwanie lub odskocznia od uprawianego rodzaju fotografii. Daj się namówić ;-)
Kartofelinder
11-05-2012, 08:09
Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą
:D
Piękny portret. Ekstrmentacjone.
Fetyszyzm? Tak.
Brakuje takiej kategoryji na forum.