PDA

Zobacz pełną wersję : MS w snookerze

egoiste
02-05-2012, 22:27
Na kogo stawiacie ?
Ja od lat zawsze na Rakiete
Mz w finale zagra z Carterem
GO Ronnie !!!
swoja droga niezle okrasil mistrzostwa Hendry wbiciem maksymalnego breaka , szkoda , ze odpadl .
Osobiscie chcialem zobaczyc go w pojedynku z Ronniem , dwoch starych mistrzow w najlepszej formie ,
to bylby mega finał :)

vinci99
02-05-2012, 23:33
Ja znawcą snookera nie jestem, ale lubię czasami obejrzeć. Nie wiem, jak było w poprzednich mistrzostwach,
ale w tych sytuacja wygląda ciekawie ze względu na awanse snookerzystów, na których nikt wcześniej nie stawiał.
Po tym, co widzę, myślę, że wygra O'Sullivan. Chociaż kto wie, może ktoś zrobi jakąś niespodziankę.

mOSAd
03-05-2012, 00:55
Ronnie w niezłej formie rzeczywiście. W ostatnich turniejach trochę spoważniał, ale i tak nie jest to pewniak. Dla mnie jeszcze Maguire całkiem nieźle się spisuje i może jeszcze nas zaskoczyć. Bardzo dobra skuteczność w meczu z Hendrym pozwala mieć nadzieję przynajmniej na wyrównany półfinał. Stevens zwykle nie wytrzymywał psychicznie presji z tego co kojarzę. Wątpię by wygrał dwa kolejne spotkania. Carter wygrał ledwo ledwo - za mało znam tego zawodnika, by mu kibicować. Wszystko rozegra się w głowach graczy - umiejętności mają wszyscy uczestnicy turnieju. Ciężko jednak przewidzieć zawirowania w ich psychice. Będę kibicował Maguireowi, ponieważ za Ronniem nie przepadam, choć dobrze się ogląda jego błyskawiczną i błyskotliwą grę.

Boryszuk
03-05-2012, 00:56
Od jakiegoś czasu nie oglądam snookera (chociaż w TV leci, ostatnio nawet rzuciłem okiem na jakiegoś frame'a) ale w poście mOSAda widzę same znane nazwiska ;)

mOSAd
05-05-2012, 00:00
Rzeczywiście trudno znaleźć coś co powstrzymałoby Ronniego przed tytułem. Ale ładne i ciekawe półfinały, w zasadzie jak co roku chyba. Podoba mi się postawa Mathew Stevensa. Bardzo dobre nastawienie i niezła gra. Zadziwia spokój Cartera. Wątpię by wystarczył na skuteczność O'Sullivana. Co ciekawe zaraziłem oglądaniem snookera całą najbliższą rodzinkę kiedyś. O dziwo da się to podziwiać nawet gdy ktoś nigdy nie widział stołu na żywo. Niestety ilość czasu potrzebna by obejrzeć choćby sam finał jest bardzo duża.

egoiste
05-05-2012, 00:09
ze mna oglada moja niespelna 2 letnia corka , dzis ogladajac sesja z AC i SM mowila " niema Roniego ":)
mam nadzieje ze bedzie jakis atak na maxa w finale

sebar1
05-05-2012, 02:36
ze mna oglada moja niespelna 2 letnia corka ,

a ze mną już trenuje snookera moja dwuletnia córka... ;-)
oczywiście na razie w formie zabawy ale już godzinkę potrafi przy stole spędzić na zabawie z kijem i bilami.
A co do Mistrzostw to bardzo chciałbym aby wygrał Carter.
Liczę, że swoim spokojem rozłoży Ronniego, który ma rzeczywiście świetne momenty ale i trafiają mu się beznadziejne jak pierwsza sesja ze Stevensem, nic chłopaki nie grali.

Boryszuk
07-05-2012, 21:39
Ronnniiieeeeee!

marki
07-05-2012, 22:04
Ronnniiieeeeee!

Lubię to!:mrgreen:

egoiste
07-05-2012, 22:05
naprawde fajne mistrzostwa , :) najwazniejsza wiadomosc dnia Ronnie gra dalej !!!

Amadeusz
07-05-2012, 22:22
U mnie też cała rodzina zarażona. Kiedyś Davis, potem Hendry a teraz Ronnie. W międzyczasie White.