Zobacz pełną wersję : Gdzie we Wrocławiu zrobić odbitki na papierze Papier Kodak Endura Professional
Jak w temacie. Potrzebuje zrobić 10 odbitek( trochę mało, żeby zamawiać przez net ) na Papierze Kodak Endura Professional - mat jedwabisty. Jaki lab we Wrocławiu oferuje taki papier?
agfa na jedności tego czasem nie ma ? Namiary z telefonem masz na stronie - przekręć :)
albo 60km od Wroclawia :) u mnie w miescinie robią
Wiem, że robili w Kodaku w C.H. Borek.
velaskez
27-04-2012, 23:25
Jak w temacie. Potrzebuje zrobić 10 odbitek( trochę mało, żeby zamawiać przez net ) na Papierze Kodak Endura Professional - mat jedwabisty. Jaki lab we Wrocławiu oferuje taki papier?
Foto AGA przy rynku, ulica Kuźnicza.
Agfa na Jedności Narodowej, na 100%.
Wielkie dzięki za info. Jak zawsze można liczyć na ludzi z forum :)
mateo912
30-04-2012, 13:33
albo 60km od Wroclawia :) u mnie w miescinie robią
Dokładnie jak napisał Dawid, w dodatku patrząc na cennik na e-agfa (podejrzewam że w necie mają lepsze ceny niż na miejscu) to od rozmiaru 18x24 w górę jest spora różnica w cenie(im wyżej to różnica prawie 30-40%/szt)
Ja jestem prawie codziennie we wro wiece ew mógłbym dowieźć na przyszłość ;)
jakby co pisz na PW
No ba....a jak wygladaja:D Mam sporo w teczce druknietych przez Mateusza....polecam;)
Super. Dzięki. ja do tej pory wysyłałam do labpolska, ale przy mniejszej ilości odbitek koszt przesyłki jest za wysoki żeby to miało sens
BugsBunny
01-05-2012, 18:45
Jakiś czas temu odbitki na Endurze można było zrobić w Fotojokerze, chyba dalej mają to w ofercie, pewnie w każdym punkcie bo i tak idzie gdzieś dalej.
http://www.fotojoker.pl/informacje-o-ofercie.html#PROFESJONALISCI