PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] [Koncertowo]Cunninlynguists na Dniach Opola

Toniemek
23-04-2012, 16:41
Witam, w weekend miałem przyjemność być w opolu na darmowym koncercie z okazji Dni Opola.
Koncert świetny, ludzi hmm w sumie pod sceną trochę się ich nazbierało.
Miałem ze soba tylko jedno szkło 18-105 więc musiałem stanąć relatywnie blisko. Wcisnąłem się między ludzi na szczęście.

Proszę o konstruktywną krytykę :)

EDIT - niestety brak zdjęć, linki wygasły, są białe prostokąty. Usunąłem, bo te białe prostokąty się pokazują na pasku ze zdjęciami losowymi. Pracujemy nad rozwiązaniem by się tam takie miniatury nie pokazywały wcale.
Jeśli macie te zdjęcia to proszę napisać do mnie, wspólnie je damy rade podmienić
Autorów zdjęć zapraszam do umieszczania fotografii na naszym hostingu.

nonnatus
25-04-2012, 19:14
mi, tudzież - mnie - podoba się obróbka na ostatnim.
fajnie uchwyciłeś chwilę na ósemce,
ale po za tym zdjęcia nie poruszają.
zapewne trudno było o lepsze kadry, ale dla mnie to raczej zwykłe pstryki niż reportaż.
trochę chaotyczny dobó zdjęć.
ja tam żadnej opowiastki nie widzę, ale może mam wadę wzroku:)

yazon
03-05-2012, 08:42
Oj wiem ze nie było łatwo ;) Dość dziwnie się robiło, nie licząc fosy z której można było korzystać ( paranoja !?).
Poleciało ci trochę szumu. Jakie iso ?

Toniemek
04-05-2012, 17:38
Dość wysokie jak na moje używanie na koncertach bo do 2000 doszedłem + wyciąganie jeszcze swiatła w lightroomie :) no i ciemny obiektyw 18-105 3,5-5,6 też robi swoje :)

Co do opowiastki- na koncercie (tego typu) ciężko stworzyć historie/opowiastkę-wpada 3 gości gra ********* koncert i schodzą... ale wezme twoje rady pod uwagę i następnym razem postaram się to lepiej przedstawić :)

Hubert Adamczyk
05-05-2012, 12:31
Większość kadrów na jedno koptyo... Takie pstryki.