Zobacz pełną wersję : [ Portret ] przypadkowo napotkana
markes1987
20-04-2012, 10:47
jest to jeden z moich pierwszych w życiu portretów.. Panią spotkałem przypadkiem chodząc po jednej ze swoich ulubionych miejscówek i zagadała do mnie jako pierwsza,więc tak od słowa do słowa doszło do spontanicznego portretu :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img850.imageshack.us/img850/5535/przypadkowyportret.jpg)
ranbir kapoor
20-04-2012, 10:49
zagadała do mnie jako pierwsza,więc tak od słowa do słowa doszło do ...
az sie balem co napiszesz dalej :)
zdjecie bardzo ladne,swietny klimat nadaja drzewa w tle
tylko ta kurtka zupelnie nie pasuje
R.e.w.e.l.a.c.j.a
i mysle ze na stroj czyli kórtke nie miales wpływu bo przeciez:
BABCIU no sciagnij no kórtałke.. bo mi na zdjeciu nie pasuje :))))
nie na wszystko mamy wpływ prawda.? chyba zdjecie w duzej mierze zalezy rowniez od momentu chwili i osoby fotografowanej.
moment - czyt. mina babci świetna - widac ze nie "zesztywniała" ;) kiedy zobaczyła obiektyw. Pogratulowac - albo miałes tyle szczescia albo masz tak przekonującą "facjatę" ze dała sie tak sfotografowac. Konwersja tez bardzo dobra
Bardzo mi się ta fotografia podoba - zarówno sama postać, jak i drzewa w tle :) Kurtka może faktycznie nie pasuje, ale jak napisał hanibal, nie na wszystko ma się wpływ :) Gratuluję :)
Podpisuję się pod komentarzami powyżej + jestem absolutnie oczarowany tonami w tle : )
Świetnie światło to zagrało i perspektywa. Piękny klimacik wyszedł. Rzeczywiście kontrastujący trochę z codziennym nowoczesnym ubraniem.
buyniasty
21-04-2012, 11:04
świetne! niesamowite światło.
remiksson
21-04-2012, 11:28
Barzo dobry, czysty portret z doskonalym oswietleniem i kontrastem jaki lubię :) Brawo!
pietrobas
21-04-2012, 22:01
Wyszło znakomicie
zlosnica
22-04-2012, 19:28
Widziałam już gdzieś wcześniej i się zachwycałam :) Więc tu krótko - piknie wyszło :)
to zdjecie powinno byc umieszczone w encyklopedii pod haslem portret, i nie czepiajcie sie ubrania - ono buduje na tym zdjeciu historie, niesamowite tony i twarz, ktora mowi wiele, meeega, zazdroszcze Ci takiego zdjecia!
Świetna babcia...i na sportowo.Jest jakaś historia ,mimo że tylko jedna fotka.
nie rozumiem waszego czepiania sie ubrania, moze mi to ktos wytlumaczyć?
babcia przyszla w kurtce jakiej chodzi- jest to obraz i dokument tej prawdy w tamtej sytuacji. to tez duzo mowi o czyms.
super fota. scialbym troche lewego brzegu albo dodal z prawej.