PDA

Zobacz pełną wersję : Black & White

petelski
09-04-2012, 11:53
Nic odkrywczego, ale jakie skuteczne :)
Swoje prośby odnośnie kolejnych tutoriali proszę umieszczajcie w komentarzach u mnie na blogu. Chcę mieć wszystko "w kupie" że tak powiem :)
A teraz zapraszam do obejrzenia. Zaproszenie nie dotyczy marud, malkontentów i wszystkich, którzy forum traktują do anonimowego wyżycia się na innych :)
NIE JESTEM ŻADNYM Z POWYŻSZYCH I CHCĘ OBEJRZEĆ (http://www.petelski.pl/blog/rady-petela/photoshop-cs6-blackwhite-za-pomoca-obliczen)

pozdrówka

animatrix
12-06-2012, 00:19
Jak dla mnie bomba! Świetny patent z "calculations"!

oge
12-06-2012, 09:45
Robisz kawał dobrej roboty !!!
Pod następnym tutkiem powinien być twój numer konta ;)

Graivite
12-06-2012, 20:47
Bardzo offtopic, ale zadałem głupie pytanie i chciałbym teraz usunać posta. Jak to uczynić?

bahuone
13-06-2012, 09:03
Kolejny, bardzo dobry tutorial. Swietna robota. Filmiki bardzo fajnie i dostepnie nagrane. Efekty pierwsza klasa.

Papier
13-06-2012, 12:49
petelski, tutorial bardzo fajny ale jeszcze większe wrażenie robi sposób przekazania wiedzy. Gratuluję!
PS: kiedy następny tutorial z następną konwersją BW?

MaciekW
13-06-2012, 15:29
Jedną z cech Twoich filmików, która mi się bardzo podoba, to bardzo spokojny, "relaksujący" wręcz sposób opisywania czynności. Nadaje to całości taki (nie wiem, nie umiem znaleźć lepszego określenia) "oldschoolowe" wrażenie. Jak w starych audycjach radiowych ;)

To tak abstrahując od poziomu merytorycznego, który oczywiście jest bardzo wysoki i nikt tu chyba nie ma co do tego wątpliwości.

mlmar
14-06-2012, 09:48
Bez urazy ale mnie troche bawi właśnie taki 'relaksujący' sposób opisywania, troche jakbyś czytał wszystko z kartki p:
Ale tutorial jak najbardziej spoko (:

NIKOLAY
17-08-2012, 00:46
Świetne. Dziękuję !

petelski
17-08-2012, 00:50
Cała przyjemność po mojej stronie, a jeżeli jeszcze masz taki avatarek to miód - malina :) Pozdrówka

JAP
17-08-2012, 13:30
Zwykle bw robię na poziomie wołania, ale Twój tutorial przekonuje mnie, że czasem można coś wycisnąć z jpg też (:
Z niecierpliwością czekam na część związaną ze "sznytem" (:
ps. bardzo mi odpowiada częstotliwość zamieszczania Twoich tutków; dopiero dzisiaj znalazłem chwilę na BW i dzięki temu jestem na bieżąco, a jak być publikował co 2 tygodnie to nie byłoby szans i dałbym Cię tylko do wartościowych zakładek, które czekają i czekają na swój czas...
Dziękuję!