PDA

Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Biegamy na wyscigi

Nikomat
06-04-2012, 10:44
a na koncu finiszujemy :^)

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/04/DSC_9611IceBox_FloridaDerby_Gulfstr-1.jpg
źródło (http://i290.photobucket.com/albums/ll278/parabellum9/Photo/DSC_9611IceBox_FloridaDerby_Gulfstr.jpg)

Kacper82
06-04-2012, 10:55
PROOF?

Zdjęcie - mi się nie podoba. Nie przemawia do mnie, nie przekazuje emocji, które powinny być na finiszu.

Nikomat
09-04-2012, 01:29
To jest wlasnie finisz !
Dokladnie widzisz wszystkie emocje z nim zwiazane.
To czego nie widzisz po prostu nie istnieje.

tedd46
09-04-2012, 11:32
Efekt "zamrożonego" ruchu i niestety nie ma finiszu. "To czego nie widzisz po prostu nie istnieje."

Nikomat
09-04-2012, 12:01
To nie jest amatorska wizja ruchu, to jest zawodowe zdjecie zrobione wedlug wszelkich wlasciwych regul.
Zamowione, sprzedane, zaplacone i opublikowane w wielu miejscach na Swiecie.

Kondi3012
09-04-2012, 12:30
No to skoro uważasz, że jest takie wspaniałe i nie przyjmujesz krytyki to po co je tu wstawiasz?

Nikomat
09-04-2012, 12:50
Np. po to, zeby pare osob zobaczylo, jak sie fotografuje :^)

Krytyki typu - nie czuje ruchu, nic nie czuje, za malo rozmazane - to zadne krytyki tylko kompletny brak wiedzy.

swider
09-04-2012, 23:37
To nie jest amatorska wizja ruchu, to jest zawodowe zdjecie zrobione wedlug wszelkich wlasciwych regul.
Zamowione, sprzedane, zaplacone i opublikowane w wielu miejscach na Swiecie.

Np. po to, zeby pare osob zobaczylo, jak sie fotografuje :^)
Łał. Cóż za spektakl samouwielbienia.

Pozwolę sobie zgodzić się z kolegami twierdzącymi, że zdjęcie należy do tych z kategorii mocno przeciętnych. Kadrowo -- nieciekawe, nieprzemyślane, ot -- cyk. Technicznie… zaledwie poprawne bo szczegółów można by się zacząć czepiać (jakieś przepały w tle, bryczesy jockeya na pierwszym planie raczej magentowe nie były). I jak już wspomniano wyżej -- brak emocji, uchwyconego momentu z jakąś akcją itp. Takich zdjęć widziałem tysiące, zrobionych przez chodzących na wyścigi konne amatorów foto (à propos Twojego zawodowstwa)… i często z trybun.

Możesz mi wskazać co takiego jest w tym zdjęciu, że wg Ciebie wybija się ponad przeciętność? Poważnie pytam.

PS A napis na środku… szkoda gadać.

rychu_cmg
09-04-2012, 23:41
U-boot wrócił na forum w nowym wcieleniu ?

swider
09-04-2012, 23:45
Nie, on wrócił w swoim ciele. Poszukaj dobrze, a znajdziesz. ;)

Nikomat
09-04-2012, 23:49
No taak - steki bzdur.
I to juz nawet od ponieko zaawansowanych czlonkow. Tragedia.
To juz lepiej dajcie sobie siana, na lake czas.

P.S. nie pisalem, ze potrzebuje pomocy, jak mam lepiej zrobic to zdjecie.
Ono juz jest zrobione najlepiej, do tego na dokladne zlecenie, nawet co do kadru.
Ale po co tlumaczyc komus kto ma zabita glowe dechami ...

swider
09-04-2012, 23:57
Kolega Nikomat dostał to na co zasłużył. Brak poprawy (jedna kartka za ataki personalne już była) i kompletny brak szacunku dla interlokutorów. Nie tolerujemy takich zachowań. Miesiąc na przemyślenia powinien starczyć.