PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tytuł..

pszetak
06-04-2012, 01:44
..rzuca się w oczy sam.W górę serca zatem!!!

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img833.imageshack.us/img833/4469/dsc0207panomadwarama.jpg)

Dzięki, no i pozdrawiam.

żółty
06-04-2012, 13:42
Ładnie jest ogólnie, ale osobiście kadrowo coś mi nie pasuje. Może bardziej "w prawo", albo szerzej i więcej "prawej" ?

pszetak
06-04-2012, 14:43
Szerzej nie mam w torbie.Kadr też nie jest idalny dla mnie-prawdopodobnie jest tam coś bardziej subtelniejszego,wyważonego do wykadrowania, no ale trzeba mieć obuwie po szyję.Dzięki.Pzdr.

stroop
06-04-2012, 15:40
Jest przyjemna świeżość w tym kadrze ale odbiór psuje mi ta kępa "wklejona" w zbocze, wprowadza bałagan.

pszetak
06-04-2012, 16:31
Czasem ciachnę gałąż czy kamień, ale ćwierć zbocza?!:-)nieeee....Dzięki.

stroop
06-04-2012, 16:58
Nic nie mówię o ciachaniu, tylko o swoich odczuciach :)

Greg77
06-04-2012, 17:06
Mnie sie podoba, piekne kolory i bardzo zgrabny kadr.....co do kepy....cos jest w tym co juz powiedziano, ale lykam jak jest....

krzysztofz24
06-04-2012, 20:26
Kadrowo mi pasuje. Ogolnie to fajnie jest...ladnie swiatlo w kadrze sie rozklada, kolory takie bym napisal naturalne I subtelne.
Taka lekka I delikatna w odbiorze fota.

pszetak
07-04-2012, 00:55
Ogólne dziękuję tym którym jescze nie dziękowałem:). Cieszy mnie pozytywny odbór-wiadomo.Mnie zasadniczo średnio pociąga obrabianie fot z szuflady.Lubię ten dreszczyk świeżego wypadu i materiału.Daje mi to wtedy zastrzyk energii i emocji do ślęczenia w pesie.A że ostatni pożądny plener to był ho!ho!...wstyd się przyznać tym bardziej dziękuję za wpisy pomimo mej mikrej aktywności na forum ostatnio.

Radek_1
07-04-2012, 08:53
Dobrze opanowana ekspozycja i fajne światło na wierzchołku sprawiają, że fotka podobać się może...

Nikonozaur
07-04-2012, 12:12
Ładnie oddana chwila, kadrowo też jest ok, ale za pomocą paru kroków w lewo lub w prawo można ustrzelić równie porządna obrazki. Taka fajna, "kadrogenna" miejscówka.
Wesołych Świąt.

Hoobie
07-04-2012, 15:34
Fajny klimat, ciekawe miejsce, ładny koloryt, ale powiem otwarcie, że kompozycja tej pracy kompletnie do mnie nie przemawia ;)
Jednak szanuje taki wybór Autora :)

pszetak
07-04-2012, 17:48
Ładnie oddana chwila, kadrowo też jest ok, ale za pomocą paru kroków w lewo lub w prawo można ustrzelić równie porządna obrazki. Taka fajna, "kadrogenna" miejscówka.
Wesołych Świąt.

Dzięki i z wzajemnością P.Andrzeju.Kadrogenna ona jest bardzo, z tym że chyba bardziej na wschod słonca, bo wtedy całość z przodu ładnie rozświetlona jest, spróbuję ponownie niebawem.

Fajny klimat, ciekawe miejsce, ładny koloryt, ale powiem otwarcie, że kompozycja tej pracy kompletnie do mnie nie przemawia ;)
Jednak szanuje taki wybór Autora :)

Hoobie, był to raczej wybór okoliczności przyrody i brak wędkarskiego obuwia, niż mój .Te właśnie wywierały na mnie presję kadrowania, czego nie widać(czuć) bardzo mam nadzieję:-)-presji tej znaczy:-).Pzdr. i dziękuję.