Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kościółek ...
ostrytux
02-04-2012, 23:22
... gdzieś w Sudetach.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img267.imageshack.us/img267/8828/lasowiosna04.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
krzysztofz24
02-04-2012, 23:31
Widze ze zaczynasz sie rozkrecac I przechodzic z sezonu zimowego na wiosenno-letni;-).
Kadr bardzo dobry, ale to co jest najlepsze w tym zdjeciu, to " konsystencja" powietrza pomieszana ze swiatlem.
Tak troche mgielek, ale wszystko widac, ale jest pewne niedopowiedzenie...
Az boje sie uzyc tego slowa;-): plastyka
Miekko, troszke mgielek, swiatla.
Piekny nastroj...
JaroPienza
03-04-2012, 00:16
Widze ze zaczynasz sie rozkrecac I przechodzic z sezonu zimowego na wiosenno-letni;-).
Kadr bardzo dobry, ale to co jest najlepsze w tym zdjeciu, to " konsystencja" powietrza pomieszana ze swiatlem.
Tak troche mgielek, ale wszystko widac, ale jest pewne niedopowiedzenie...
Az boje sie uzyc tego slowa;-): plastyka
Miekko, troszke mgielek, swiatla.
Piekny nastroj...
Powiedziane zostało wszystko.
yarousseau
03-04-2012, 08:32
najs
próbowałem ostatnio w PS malowania zdjęcia, ale to Twoje już jest namalowane - ekstra ! fajny kadr, zrównoważone, miło się patrzy o poranku z kawą w ręku...
Tomasz121
03-04-2012, 09:16
świetne
Nikonozaur
03-04-2012, 10:38
Te dalekie, pełne szczegółów a jednak miękkie plany w połączeniu z porannym światłem bardzo mi się podobają.
Zdjecie sie bardzo podoba Michale, ale co do kadru to jakos tak dziwnie odbieram, jest dobrze, ale jakos dziwnie....
mirekvampirek
03-04-2012, 20:30
kurde ostrytuxie jak ty wyciagasz taki detal z tego 70-300, mam ten obiektyw, i ani na d700, ani na bardziej upakowanej matrycy w d3100 nie chce rozwinac skrzydel
zdjecie pikne
pozdrawiam
kurde ostrytuxie jak ty wyciagasz taki detal z tego 70-300, mam ten obiektyw, i ani na d700, ani na bardziej upakowanej matrycy w d3100 nie chce rozwinac skrzydel
zdjecie pikne
pozdrawiam
Tyyyy jak taki nie udany to chetnie wezme za pol ceny:D
mirekvampirek
03-04-2012, 20:58
bierz
chetnie oddam, za pol ceny, ale ty placisz przesylke do irlandii
jarekf34
03-04-2012, 21:01
Potrafisz tą długą lufą zamieszać w krajobrazie ;) Bardzo fajne.
Pięknie w kadrze :-) a światło palce lizać :-)
Ładnie w kadrze delikatne światło i klimacik.Pozdrawiam
Ciekawy kadr lecz zbyt wiele planów jak dla mnie , wolał bym bez górnej części lub w większym kadrze. aby bardziej zobrazować całość i tym samy wyszczególnić te bardzo ciekawe podziały. Za mocno zwracam uwagę na las z pierwszego planu. Pomysł fajny. Podoba mi się BB i ta intrygująca mgiełka. pozdro rasz:):):)