Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Otulone słońcem
wolnyslimak
02-04-2012, 20:43
Zapraszam do oglądania i komentowania
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img192.imageshack.us/img192/408/otulonesocem.jpg)
We właściwym miejscu o właściwym czasie :) Super.
nic dodać...nic ująć...podoba się!
bardzo mi sie podoba, nie wiem czy nie zaswiecil bym bardzij tej oswietlonej podlogi....bliki latwe do usuniecia
Świetne... Światełko ale też prowadzenie wzroku w kadrze niczego sobie. ++++
Nikonozaur
02-04-2012, 22:44
Bardzo fajnie zrobione, bliki można jedynie usunąć, ale i tak też jest cacy. Piękne światło złapałeś.
ostrytux
02-04-2012, 23:11
Światło takie jak lubię, do tego zima, gram muzyka :)
Jedynie dodałbym troszkę oddechu drzewcom po prawej :)
Sebastianito
03-04-2012, 01:31
Za ostrym i tak jak Gregu77 usunol bym te flary, nadalo by to zdjeciu pewnej sterylnosci.
wolnyslimak
03-04-2012, 09:44
Dziękuję Wam za ciepłe słowa. Co do blików to starałem się. Jednak moje umiejętności korekcji w post procesie nie są jeszcze tak zaawansowane. Używając łatki efekt końcowy nie do końca mnie zadowalał. Pozdrawiam ciepło.
krzysztofz24
03-04-2012, 09:48
Bardzo przyjemne swiatlo na podlodze. Ogolnie wszystko mi tu gra.
Czyżby Gorce doszły do skutku? :) Przyjemne foto, jak dla mnie to tylko za dużo śladów, to jednak odbiera klimat.
jacekz40
03-04-2012, 14:15
Ogólnie może się podobać ale parę cennych uwag o kadrowaniu i blikach koledzy słusznie już wcześniej wypunktowali :)
wolnyslimak
04-04-2012, 11:02
Czyżby Gorce doszły do skutku? :) Przyjemne foto, jak dla mnie to tylko za dużo śladów, to jednak odbiera klimat.
Nie, jeszcze nie czas dla mnie na Gorce. To wciąż wspomnienie z Beskidu Śląskiego. W poniedziałek ruszam na Połoninę Wetlińską. Oby tylko pogoda dopisała... Co do śladów na śniegu to masz rację. Lepiej, bardziej naturalnie i czysto wygląda gładki śnieg.
Ładnie zbudowany kadr no i światło.Pozdrawiam
Śnieg jaki woda są lustrem nieba, bardzo ładnie pokazane , kadr na 5+