Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Sprzedawca tytoniu
Motorniczy
31-03-2012, 19:04
.
http://img96.imageshack.us/img96/3167/sprzedawcaforumramka2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/96/sprzedawcaforumramka2.jpg/)
Pozdrawiam i dziekuje za komentarze.
Dzięki za męski portret, ile można na laski patrzeć ....
A co do tematu, nie dało się jakimś elementem z otoczenia "powiedzieć" ?
Wygląda autentycznie, gdybym jarał, pewnie od kogoś podobnego bym kupił jakieś fajki ...
Motorniczy
31-03-2012, 19:57
Dzięki za męski portret, ile można na laski patrzeć ....
A co do tematu, nie dało się jakimś elementem z otoczenia "powiedzieć" ?
Wygląda autentycznie, gdybym jarał, pewnie od kogoś podobnego bym kupił jakieś fajki ...
Gdybys zobaczyl jego zeby w zblizeniu bo moze tego tutaj az tak bardzo nie widac.
niepodam
31-03-2012, 20:11
zdjęcie rodem z lat 80' 90' ten styl i kunszt ;) ja jestem jak najbardziej na plus
Gdybys zobaczyl jego zeby w zblizeniu bo moze tego tutaj az tak bardzo nie widac.
I dlatego cz-b?
;)
Zgadzam się z kolegą, zdjęcie w tej dobrej tradycji solidnej fotografii. Portret, czy portret sytuacyjny, pogranicze reportażu.
Super.
pietrobas
01-04-2012, 12:26
czb bardzoo dobrze wyszło, dla mnie sie broni
Gurgul99
01-04-2012, 13:32
Świetne zdjęcie, surowe, prawdziwe, bardzo "realne", bez gładzenia i pierdół, po męsku.
ranbir kapoor
01-04-2012, 19:59
swietne, wreszcie prawdziwy portret a nie sztucznie powyginane damskie manekiny
Motorniczy
01-04-2012, 20:32
Troszke lezka w oku sie kreci na wspomnienia o aparatku, ktorym to robilem . Dziekuje za komentarze.
swietne, wreszcie prawdziwy portret a nie sztucznie powyginane damskie manekiny
Dokładnie. Portret jest zfeminizowany do granic możliwości (a możliwości kolejnych wersji PS są duże) i do spodu w swojej filozofii, mysleniu.
Świetne zdjęcie, surowe, prawdziwe, bardzo "realne", bez gładzenia i pierdół, po męsku.
Popełniłem tu kiedyś post n/t "czego mi brakuje" w grupach zdjęciowych. Nie napisałem, ale męskiego portretu zdecydowanie brakuje, a jest to gatunek ważny przez tak wiele lat fotografii.
remiksson
02-04-2012, 13:46
jak dla mnie tez sie broni, swietny kadr.