Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] ***
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.depa.republika.pl/1.jpg)
Dzieki Przemek, ciesze sie ze chociaz Tobie sie podoba :-D
Pozdrawiam
Adam
Adam Trzcionka
05-03-2007, 19:48
nie tylko jemu. i mnie się podoba, bardzo. odkąd powiesiłeś to zdjęcie, wracałem kilka razy, żeby coś napisać i stoję w miejscu, nie umiem. czyste, "wzniosłe", piekne.
minimalistycznie estetyczne, ciekawy motyw niesymetrii kołnierza
Archangel
05-03-2007, 20:28
ciezko cos napisac
same hasla przychodza do glowy
minimalistycznie, estetycznie
piekna sprawa
a mi na myśl przyszło słowo fest.
Fest fajne zdjęcie,podoba mi się ta sterylność,ładne kontrasty
gregoire7
06-03-2007, 08:56
Śliczna
Ja bym troszkę skontrastował usta
Sebastiann
06-03-2007, 10:45
Idealne, kurcze aż człowiek się dołuje bo mi coś takie fajne zdjęcia nie wychodzą:( - Gratuluje zdjęcia!
zkrzysztof
06-03-2007, 20:51
Bardzo ładne.
To mnie koledzy forumowicze zaskoczyli. Poczatkowo balem sie ze zdjecie skopane. Nikt nic nie komentowal, a tu dzis zagladam na forum i tyle komentarzy. Cieszy mnie fakt ze sie podoba.
Ja bym troszkę skontrastował usta
Szczerze mowiac myslalem o tym. W zdjeciu procz konwersji do czerni i bieli, i kadrowania do kwadratu, nie ma ani grama retuszu. Celowo troche je przeswietlilem aby pozniej uzyskac taka swietlista cere.
Jeszcz raz dzieki za komentarze :)
drobniutkie uwagi - ciecie albo troszke nizej, przez pol czola albo wcale, czarny t-shirt wyglada malo elegancko w przeciwienstwie do delikatnej elegancji zarowno foty jak i modelki i jej fryzury. w tym konkretnym foto widzialby, albo czarny golf albo nic. mozna by tez przyczesac wloski by nie wlazily na uszy. calsoc 0,5-1 stopien obrocic w prawo by zachowac idealna symetrie. tyle uwag.
poza tym swietne swiatlo!!. jestem pod wrazeniem postepow, bo dawno nic nie pokazywales. bardzo dobry dopracowany i perfekcyjnie wykonany klasyk. gratulacje i byle tak dalej!!!
ps. koniecznie kwadrat :D
ps2. nie kontrastuj ust. w tym portrecie graja oczy i delikatne zmarszczki wokol nich. ukazuja piekno i delikatnosc modelki. jesli podkreslisz usta, czar prysnie. zgubisz "focus point" zdjecia i rozproszysz uwage widza.
sailor o tym cieciu chcialem mu napisac to samo - przycialem sobie nawet to na suwaku od przegladarki i wiesz co ?
to wlasnie to ciecie wyroznia ta fote one jest na tyle oryginalne ze nie ma sie do czego przyczepic choc sie chce :D
hmm odpisalem i posta wcielo :/
wie cnapisze tylko tyle ze jakkolwiek by tej foty nie przyciac bedzie dobrze. taka juz cecha dobrego strzalu. ale jesli robimy klasyke to do konca :D
Zanim umiescilem zdjecie na forum probowalem kadr z cieciem w polowie czola, wybralem jednak takie ciecie. Zgodze sie jednak ze moglo byc bardziej zdecydowane.
Dzieki wielkie wszystkim za mile slowa. Tobie Sailor za krytyczne uwagi, na ktore na pewno zwroce uwage przy nastepnej probie.
Doskonałe.
Chciałem zakazac jednowyrazowych komentarzy - ale nie wiem co wiecej pisać.