Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dom
Witam,
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/89307083479652921634.jpg)
martinez
28-03-2012, 19:55
Wybornie Radku! Rewelacyjne BW, świetne warunki na niebie, tylko jakoś tak ten domek po środku... i dlaczego nie w kwadracie! :P
Al Koholik
28-03-2012, 19:58
Wybornie Radku! Rewelacyjne BW, świetne warunki na niebie, tylko jakoś tak ten domek po środku... i dlaczego nie w kwadracie! :P
Bo przestrzeń pójdzie się... piii, piii, piiiiii... :)
Dzięki Marcinie!
Innego kadru nie mam z tego miejsca. Kwadrat byłby jak pisze Al, a domek po środku - tak to widzę:)
Nikonozaur
28-03-2012, 20:35
Przyciąłem sobie trochę lewej i góry, domek zbliżył się do mocnego punktu i w/g mnie nie wygląda to źle. Ale szanuję co widzę. BW tradycyjnie górna póła.
Nad kadrem można się zastanowić :-) piękne miejsce :-) BW bez komentarza :-)
maniak666
28-03-2012, 20:50
Nad kadrem można się zastanowić :-) piękne miejsce :-) BW bez komentarza :-)
Coś mnie dzisiaj Artur o krok z komentami wyprzedza. W dodatku w myślach mi czyta:wink:
Mocny przekaz panujących tam warunków...
Coś mnie dzisiaj Artur o krok z komentami wyprzedza. W dodatku w myślach mi czyta:wink:
Hmm... a to ciekawa sprawa :-) może jutro będziesz szybszy? pozdrawiam Andrzeju :-)
Na tyle robi wrażenie to zdjęcie, że nie chce mi się nawet analizować i szukać potencjalnych wad. Wydaje mi się, że centralne ustawienie domku podkreśla jego kruchość.
jarekf34
28-03-2012, 21:58
Podoba mi się tak jak jest a BW po prostu rewelka :)
Sebastianito
28-03-2012, 22:00
Moje Glenco! Ladny kadr, jest przestrzen!
filotnie
28-03-2012, 22:28
Kurcze.. Milo sie bladzi wzrokiem po kadrze.. I domek w sroku swietnie wzmaga niepokoj tego bladzenia!
jacekz40
29-03-2012, 13:43
Widoczek i klimacik przedni :) co do samego kadrowania to koledzy już coś tam wcześniej napomknęli ;)
Świetne ujęcie - początkowo miałem wrażenie, że ta góra z prawej to taka wielka, czarna fala, która za chwilę zatopi domek :)
Ładnie, jest dramaturgia.Pozdrawiam
Kurcze.. Milo sie bladzi wzrokiem po kadrze.. I domek w sroku swietnie wzmaga niepokoj tego bladzenia!
O to tu chodzilo - taki był mój zamysł :)
Dziękuję wszytskim za komentarze i sugestie:)
Dla mnie wszystko tu gra. Klimat i moc w tej odsłonie jest najwyższej próby.
A domek tylko wzmaga emocje. Oczywiście te pozytywne ;).
Świetna fota i konwersja B&W
ostrytux
01-04-2012, 00:48
Bardzo na tak, zarówno kadr, klimat jak i czernie i biele!
Dziękuję wszytskim za wypowiedzi:)
Bartekkw
01-04-2012, 21:59
BW super, kadr bez uwag, ale chętnie bym to miejsce w jescze jednej odsłonie zobaczył ;)