Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] grecka lodówka...
czyli fragment wąwozu Kalipso...:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img21.imageshack.us/img21/8099/dsc5638t4m.jpg)
JaroPienza
25-03-2012, 20:33
Ładnie zbudowany kadr
krzysztofz24
25-03-2012, 21:23
Przestrzeni tu na pewno nie ma. Ale bardzo dobrze z tego wybrnales, kadr poukladany. Wszystko na miejscu.
Dobre foto...
Przestrzeni tu na pewno nie ma. Ale bardzo dobrze z tego wybrnales, kadr poukladany. Wszystko na miejscu.
Dobre foto...
Przestrzeń była jak się człowiek obrócił w drugą stronę. Kaskady spadające jakieś 800 metrów w dół między gęstym drzewostanem, a w tle Morze Egejskie. Wszędzie dookoła 40 stopni w cieniu, a ja sobie siedzę w temperaturze pokojowej. Wokół latają niebieskie motylki, a ze skał wytryskują lodowate źródełka i co ciekawe niektóre mają wodę gazowaną. Piękne miejsce ale dotrzeć tam w sezonie letnim, to nie lada sztuka... :-)
Nikonozaur
25-03-2012, 21:51
Lusterko, kamienie pod wodą, wreszcie wodospad. Sporo tego, jednak tworzy harmonijną całość. Podoba się.
Podpiszę się pod gratulacjami za kompozycję kadru, a i kolorystyka mi się podoba, tak rześko się zrobiło... Tak ciekawie opowiadasz o widoku w drugą stronę, że rad bym go również zobaczyć :)
piotrm100
26-03-2012, 23:20
Rozbudziłes moją wyobraźnie. Przyłączam się do prośby creepa.
Podpiszę się pod gratulacjami za kompozycję kadru, a i kolorystyka mi się podoba, tak rześko się zrobiło... Tak ciekawie opowiadasz o widoku w drugą stronę, że rad bym go również zobaczyć :)
Rozbudziłes moją wyobraźnie. Przyłączam się do prośby creepa.
Zobaczę co da się zrobić. Wydaje mi się, że kadry nie wyszły mi zbyt ciekawie w tą drugą stronę. Nie udało mi się uzyskać dobrego efektu głównie ze względu na położenie słońca. Morze jest zamglone, a gęstwina drzew skutecznie zasłania ciekawe fragmenty. Coś tam wybiorę i wstawię w najbliższym czasie jako zdjęcia wyłącznie poglądowe :-)