Zobacz pełną wersję : Potrzebuję Waszego wsparcia!
Witajcie!
potrzebuje Waszych glosow!
Przypadkiem mam szanse dostac sie do finalu calkiem fajnego konkursu - a moge to osiagnac dzieki Waszym glosom!!
Kilkajcie tutaj i zaraz nad moimi zdjeciami 'polubcie' zawartosc (facebook i/lub google +)
http://www.notjustfashion.net/eng/photographer-joanna-kustra/
Bede wdzieczna za kazdy glos! :)
Pozdrawiam,
Joanna
RobertMiernik
24-03-2012, 18:40
Poszło, ale pod jednym warunkiem: tą rudą wersję chcę na cały dzień do studia!
Gratuluje, wygrana będzie zdecydowanie zasłużona.
Ruda super..
Ale muszę też przyznać, że zdjęcia bardzo ładne, i nie tylko mnie się podobają.
Poszło, ale pod jednym warunkiem: tą rudą wersję chcę na cały dzień do studia!
Robercie, nie wiem czy zaciagne Luize na sile do twojego studia :P ale spokojnie mozesz skontaktowac sie z nia na fejsbuku:
http://www.facebook.com/matybson
dzieki ;)
RobertMiernik
24-03-2012, 18:51
Rozwiązanie 'nie na siłę' ma jedną wadę, jest opcja, że się nie zgodzi ;)
Niemniej gratulacje i trzymam kciuki
Zagłosowałem z dziką rozkoszą i trzymam qciuki ;)
schwepes
24-03-2012, 20:02
Z reguły nie biorę udziału w takich "akcjach", ale w Twoim przypadku mogę zagłosować z czystym sumieniem :). Jak zwykle świetne prace. Powodzenia!
dzieki dzieki dzieki! !!! :)
Zagłosowałem nawet 2 razy ;)
Rafał_Sz
25-03-2012, 19:56
Zrobi się, tylko poproś moda o poprawienie tytułu swojego wątku, bo teraz to... sam wiesz (wesz ;)).
Zrobi się, tylko poproś moda o poprawienie tytułu swojego wątku, bo teraz to... sam wiesz (wesz ;)).
Rafale, widzac ze taki swietny fotograf mnie dogania w punktacji :p pisalam tego posta w takim pospiechu, ze mi sie az literki pogubily :)
Dzieki :)
KaleidoStar
25-03-2012, 21:12
Świetne zdjęcia, chętnie "polubiłam" :)
Jak tego nie lubic...piekne zdjecia!
Rafał_Sz
25-03-2012, 22:22
Mało powiedziane. Rewelacja!
Odpowiem tak - wg. mnie nie potrzebujesz naszego wsparcia, zdjęcia same się bronią !
Pewnie, że się bronią - ale mimo wszystko nie należy też lekceważyć lobby sadomasochistycznych dżokejów, bo już prawie byli w ogródku i witali się z gąską...
sam wiesz
A czemuś niewiastę na faceta przerobił...? ;)
coach_lodz
25-03-2012, 23:16
ja nie widzę innej możliwości jak dodać swój głos... :)
DonMaliniacco
26-03-2012, 02:18
z przyjemnością :)
... ale mimo wszystko nie należy też lekceważyć lobby sadomasochistycznych dżokejów, bo już prawie byli w ogródku i witali się z gąską...
Wygoogluj sobie jego www, ma absolutnie fantastyczne prace, az glupio mi z kims takim konkurowac... Ja to moge mu najwyzej blende potrzymac ;) zreszta cala 7-ka jest wysmienita...
A czemuś niewiastę na faceta przerobił...? ;)
Fotograf to fotograf ;)
Dzieki Wielkie Kochani za kazdy glos!!!! :)
U, poziom wysoki. Lajknąłem.
kakersik
26-03-2012, 09:21
I głos ode mnie poszedł :D
Kuba Borysko
26-03-2012, 09:30
Z wielką przyjemnością dodałem swoje "trzy grosze".
sethcracow
26-03-2012, 09:40
mniam. lubię
Przyznam że musiałem przejrzeć resztę zdjęć, ale masz mój głos ;)
Przyznam że musiałem przejrzeć resztę zdjęć, ale masz mój głos ;)
Dzieki :)
Przyznam, ze bym sie nie zdziwila, gdybyscie zaglosowali na kogos innego! Janek i Greg tez nasi chopcy, tez mozecie ich poklikac :)
Dzis ostatni dzien glosowania i ostateczna rozgrywka. Niestety nie bede mogla sledzic do konca wynikow, ale mam nadzieje, ze bedziecie mieli na nie oko ;)
Milo mi bardzo, ze tak licznie mnie wsparliscie!
Aha! I jeszcze jedna wazna sprawa! To sa dopiero eliminacje do finalow, wiec jezeli macie ochote, to tworzcie profil na Vimity, wrzucajcie prace i bierzcie udzial w dalszych czesciach konkursu!!! Obiecuje, ze bede glosowac! :)
Mysle, ze najlepsza czescia konkursu jest darmowa promocja przez bardzo fajne i liczace sie w branzy portale!
:)
Poszło. Zawsze podziwiałem Twoje prace, więc z największą przyjemnością zagłosowałem! :D
Powodzenia!
mirekkania
27-03-2012, 07:59
Bitwa za nami :)
Voting is closed! Here is the final result of Fashion Photographers Contest Week #1, in collaboration with Vimity.com
Congratulation Joanna Kustra, you are the first photographer reaching the big final! Andreas Ortner is 1st runner up with almost 500 votes. Natali Arefieva is 2nd runner up with almost 150 votes...
Thank you to Vimity Team and all the contestants for this wonderful start!! Next Wednesday begins Week #2, can't wait to see the new photographers and their marvelous pictures!! See you within 2 days :)
http://www.notjustfashion.net/eng/category/vote-photographers/
Serdeczne gratuluję!
Aha! I jeszcze jedna wazna sprawa! To sa dopiero eliminacje do finalow, wiec jezeli macie ochote, to tworzcie profil na Vimity, wrzucajcie prace i bierzcie udzial w dalszych czesciach konkursu!!! Obiecuje, ze bede glosowac! :)
Mysle, ze najlepsza czescia konkursu jest darmowa promocja przez bardzo fajne i liczace sie w branzy portale!
:)
obawiam się :D że moje akty nijak nie będą pasowały do tego co jest tam zamieszczane ;)
A swoją drogą gratulacje :)
...a ja się wstrzymam z gratulacjami do finału ;)
mirekkania
27-03-2012, 13:31
...a ja się wstrzymam z gratulacjami do finału ;)Gratulujemy wygranej bitwy, żeby podtrzymać morale w tej armii ;) Do wygranej wojny jeszcze daleko, ale bez morale armia nie istnieje.
snakemaycry
27-03-2012, 14:01
I tak kliknąłbym "lajka" nawet bez tego konkursu :)