Zobacz pełną wersję : Zdjecie obuwia damskiego - usztywniacz/wkładka.
userpablito
21-03-2012, 15:45
Witam,
Mam zrobić zdjęcie buta damskiego (szpilki) i potrzebuję pewnego rodzaju wkładkę-usztywniacz, dzięki któremu paseczki, które na nodze zapina się wokół kostki ładnie zaprezentują się na zdjęciu tzn. tak jak na nodze, nie wiszące.
Najlepiej z cieńkiego drutu lub plastiku tak aby w postprodukcji łatwo można byłoby się ich pozbyć.
Gdzie mogę kupić coś takiego? Czy jest na to jakaś fachowa nazwa?
Z góry dziekuję.
krolewicz
21-03-2012, 15:53
a jak wezmiesz kawalek drutu to sam nie dasz rady go wygiąć w odpowiedni sposób?
powinno się udać
mozna tez wyciac kolko z przezroczystej butelki po napoju.
userpablito
21-03-2012, 15:57
a jak wezmiesz kawalek drutu to sam nie dasz rady go wygiąć w odpowiedni sposób?
powinno się udać
Gdybym miał zrobić jedno zdjęcie to może bym kombinował z prowizorką. Wolę coś trwałego, co mogę przekładać z buta do buta i się nie martwić, że zmienia kształt.
napisz do nasa... moze maja jakis przyzwoity material.
userpablito
21-03-2012, 16:06
napisz do nasa... moze maja jakis przyzwoity material.
Może przy okazji wyślą Cię w kosmos z Twoją butelką haha.
kolega chciał Ci pomóc, a Ty tak nieładnie i grubiańsko.
aikidudi
21-03-2012, 18:10
najlepiej znaleźć jakieś kopyta drewniane do butów. Znajdziesz je w starych zakładach szewskich lub moze na allegro.
2pompony
21-03-2012, 18:47
A jeszcze lepiej, żeby to były drewniane przeźroczyste, takie do szpilek.
artuss811
21-03-2012, 18:58
A może po prostu noga od manekina
Widziałem właśnie buty na takich przeźroczystych nogach z platiku.
Może po prostu kup sobie coś takiego ;)
userpablito
27-03-2012, 10:04
OK Panowie, dzięki za pomoc. Znalazłem to co potrzebowałem. To są wkłady do obuwia damskiego z plexi: http://www.elbis.pl/zdprod/pr09.png