Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Lis by Szardin
Ma niesmak po ostatnim zdjęciu jakie zobaczyłem na tym forum lisa
a to takie piękne zwierzę , dlatego postanowiłem pokazać swoją wizję
Pozdrawiam
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/03/_RY12252-1.jpg
źródło (https://lh5.googleusercontent.com/-Rf9z_ARlKHk/T2GLoTU28VI/AAAAAAAAD7U/yTAMjv_OWa8/s1024/_RY12252.jpg)
evilseed
15-03-2012, 09:44
No, to rozumiem, bardzo dobre zdjęcie :)
Też miałem niesmak po ostatniej prezentacji truchła
Jakość, kadr, światło bardzo na tak.
PS aż się boję jakie będą twoje kolejne zdjęcia;)
Jakość, kadr, światło bardzo na tak.
PS aż się boję jakie będą twoje kolejne zdjęcia;)
już pomału kończy się zapas dobrych zdjęć z jednego wyjazdu :-)
okazuje się cudownie udanego wyjazdu :-)
później już chyba nic nie wstawię :-)
To są zdjęcia z warsztatów, o których wspominał kolega Nyny?
Napisz na PM proszę trochę więcej o tym:)
jajacek44
15-03-2012, 11:33
To z czatowni ?
Wabiłeś lisa na jakiś smakołyk czy po prostu przechodził?
przechodził - miał ochotę na padlinkę
evilseed
15-03-2012, 12:50
...
później już chyba nic nie wstawię :-)
Oj tam, nie marudź :) Pojedziesz ze mną to przywieziemy jeszcze dużo fajnych zdjęć ;) :mrgreen:
Oj tam, nie marudź :) Pojedziesz ze mną to przywieziemy jeszcze dużo fajnych zdjęć ;) :mrgreen:
ej - to ja wiem - to było tak pod publikę ... :-)
Nooo lisek ładny szczególnie po tych zdjęciach ,,dokumentalnych" dobrze się ogląda :D Tylko dla czego zdjęcie bez światła kontrastu i plastyki - D700; 1/1600s; f4 - czegoś tu nie ,,kumam" :D
Nooo lisek ładny szczególnie po tych zdjęciach ,,dokumentalnych" dobrze się ogląda :D Tylko dla czego zdjęcie bez światła kontrastu i plastyki - D700; 1/1600s; f4 - czegoś tu nie ,,kumam" :D
może dlatego , że nie był ruszany programowo , a może brak umiejetności
ale po namyśle
światełka jeszcze nie było , a co do reszty powiem , że jednak tak pozostanie
czy zawsze wszystko musi być kontrastowe ? ;-)
może dlatego , że nie był ruszany programowo , a może brak umiejetności
ale po namyśle
światełka jeszcze nie było , a co do reszty powiem , że jednak tak pozostanie
czy zawsze wszystko musi być kontrastowe ? ;-)
No już jestem :D Szadrin brak ,,światełka" nie zostawia tak wyraźnego cienia lisa z prawej strony i szczegółów śniegu w zakresie GO, a wspaniała matryca D700 to zarejestrowała :D . CS5 to chyba jednak program do obróbki? no -tak mi się wydaje:D. Od razu trzeba było napisać że to taka wizja - o wizjach to ja nigdy nie dyskutuję :D
pozdrawiam
Mariusz
No już jestem :D Szadrin brak ,,światełka" nie zostawia tak wyraźnego cienia lisa z prawej strony i szczegółów śniegu w zakresie GO, a wspaniała matryca D700 to zarejestrowała :D . CS5 to chyba jednak program do obróbki? no -tak mi się wydaje:D. Od razu trzeba było napisać że to taka wizja - o wizjach to ja nigdy nie dyskutuję :D
pozdrawiam
Mariusz
to nie tak do końca
czy myślisz o cieniu , który widać przed lisem ? - jeśli tak to nie jest to co myślisz
godzina 5:50 lub 6:50 lekko po wschodzie słońca - wschód słońca jest od strony głowy lisa
ale czarne kropy na śniegu to faktycznie mogłem wywalić
to nie tak do końca
czy myślisz o cieniu , który widać przed lisem ? - jeśli tak to nie jest to co myślisz
godzina 5:50 lub 6:50 lekko po wschodzie słońca - wschód słońca jest od strony głowy lisa
ale czarne kropy na śniegu to faktycznie mogłem wywalić
a może to jednak był zachód 17:50 - w domu sprawdze bo już się zgubiłem :-)
Jestem na tak, kolorki surowe jak to natura:), śnieg na pysku, nic w kadrze nie odwraca uwagi.
SUPER fotka
pozdro
sprocket
17-03-2012, 06:50
To na interi.pl lepsze ;)
To na interi.pl lepsze ;)
a to jest to samo zdjęcie -tylko tu przez picase , a tam bezpośrednio
galeria.interia.pl (http://galeria.interia.pl/praca,w_id,1099864,c_id,1336129#1336129)