Zobacz pełną wersję : Autorskie spotkanie z Markiem Kryśkiewiczem - ArcadiusMauritz - Warszawa
Autorskie spotkanie z Markiem Kryśkiewiczem - ArcadiusMauritz
http://www.facebook.com/arcadiusmauritzpl
Serdecznie zapraszam na wieczór autorski z Markiem Kryśkiewiczem ArcadiusMauritz, które odbędzie się w sobotę dnia 24 marca u mnie w mieszkaniu (Wilanów).
Spotkanie planujemy rozpocząć o 16.00, a zakończyć dopiero o wschodzie słońca.
Osoby zainteresowane (zupełnie bezpłatnym) udziałem proszę o wpisywanie się w wątku lub przesłanie do mnie PW. Liczba uczestników jest ograniczona. Adres swojego mieszkania prześlę zainteresowanym. Mile jest widziane przyniesienie suchego prowiantu i mokrego picia.
Pozdrawiam i zapraszam
Michał
Jeśli tylko organizacyjnie dam radę - chętnie się pojawię.
Andy ok, zapraszam :)
A kiedy będziesz wiedział, czy to dopiero w sobotę się okaże?
arczi2804
15-03-2012, 08:51
Ja na pewno się pojawię :)
arczi2804
16-03-2012, 11:27
Nie wykluczone, że nie przyjdę sam :)
arczi2804
16-03-2012, 11:35
ja + jeszcze jedna osoba.
Masz Michale konkurencję na 24.
Ja ze swojej strony polecam spotkania u Michała - atmosfera jest świetna, wręcz "domowa", można swobodnie porozmawiać w doborowym gronie :)
Mini a Ty będziesz, czy też nie?
witajcie sorki że tak późno pisze ale chciałbym zapytać czy są jeszcze wolne miejsca?
Słuchajcie, może to zabrzmi trochę dziwnie, ale chciałem zaproponować jakąś niewielką zrzutkę na poczet zakupu cateringu :) i jakiś napojów, bo dla takiej gromadki jak nasza trochę tego trzeba kupić, a Michał organizując to spotkanie i tak naraża się na pewne wydatki.
Oczywiście fajnie by było, jakby każdy coś przyniósł, czy to do picia, czy do jedzenia.
Ja niestety nie mam pewności czy przybędę, ale z góry życzę udanej zabawy.
skoro brak odpowiedzi, znaczy brak wolnych miejsc, ale dziękuję za info
Camus, przez prawie 2 dni forum nie działało.
Wolne miejsca są na 90%, więc zarezerwuj sobie wolny termin.
arczi2804
21-03-2012, 17:46
Więc jest ta składka na catering ?
Miło by było, jakby każdy wrzucił po kilka złotych.
Michale, wystaw puszkę przed wejściem do mieszkania, to każdy kto będzie chciał wrzucić jakiegoś moniaka :)
camus miejsca jeszcze są, zapraszam
Jednak przykro mi się zrobiło... uważam, że taka ironia nie jest potrzebna...
mini wielkie dzięki za inicjatywę :)))
arczi myślę, że w zasadzie Tobie odpowiedział mini
ja na 100% przygotuję jakiś catering...
fajnie by było gdyby ktoś przyniósł 5, 7 lub nawet 10 zł jako zwrot kosztów kanapek, ciasta i napojów... jednak to nie jest przymus ...
arczi2804
25-03-2012, 16:53
Dzięki wielkie za naprawdę owocne i miłe spotkanie:) Jestem pod dużym wrażeniem prac Marka i tym jak o nich mówił. Poznałem wielu ciekawych ludzi.
Nie sposób nie wspomnieć tu o gospodarzu, który użyczył lokalu i zapewnił wikt. Dzięki Michale :) Żałuje tylko, że musiałem wyjść przed końcem (:
arczi dzięki za opinię i za krzesła :) Miło mi było Ciebie poznać :)))
arczi2804
25-03-2012, 19:22
Jeśli masz w planach następne tego typu spotkanie do dawaj znać na priv,. Boję się przegapić :)
ja dostałem maila i przegapiłem....nie zaglądałem dłuższy czas i uciekło. następnym razem będę czujniejszy.
arczi na 100% Ciebie zawiadomię
boob szkoda, że Ciebie nie było
arczi2804
28-03-2012, 08:05
będę dozgonnie(wiesz co mam na myśli:) ) wdzięczny
boob bardzo żałuję, że nie byłeś... fajnie piszesz liczyłem na jakiś 100- stronicowy opis wieczoru ;)