Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "Trzy postacie" w nowej wersji...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img267.imageshack.us/img267/9286/dsc53180001y2ww2.jpg)
ładne, porządne
miejscówka z nieskończonymi możliwościami na kadry :)
ostrytux
13-03-2012, 23:24
ładne, porządne
miejscówka z nieskończonymi możliwościami na kadry :)
Mam podobne zdanie, klasycznie lecz dobrze pokazana "Piątka" a postacie dodają uroku!
kulek855
14-03-2012, 00:06
Kadr ładny ale zawsze byłem zdania, że ramki psują zdjęcia przyrody.
Ładnie w kadrze z delikatnym kolorem i światłem.Pozdrawiam
krzysztofz24
14-03-2012, 12:25
Troche bym to inaczej kolorystycznie/WB widzial, troche mniej "zazielenione";-). Ale kadr i sam widok bardzo przyjemny, postacie dobrze go uzupelniaja. I te czerwone kwiatki na pierwszym planie swietne.
Nikonozaur
14-03-2012, 19:35
Podoba mi się jak jest, zarówno kadr jak i kolor.
jarekf34
14-03-2012, 23:03
Łykam jak jest... a fajnie jest :)
Ładnie, ładnie ...
Nie chcę się wymądrzać, ale tytuł, zgodnie z kanonem (nie mylić ze sprzętem) języka polskiego
winin brzmieć: "Trzy postaci" - ale zapytany o to prof.Miodek odpowiedziałby może, iż w dzisiejszych
czasach taka forma (postacie) jest już dopuszczlna
Lubię góry
jurek1906
17-03-2012, 09:59
Kadr jest super,co do koloru,to mam wrażenie że zdjęcie deczko zieleni zrobi dobrze tej pracy :).
Ładnie, ładnie ...
Nie chcę się wymądrzać, ale tytuł, zgodnie z kanonem (nie mylić ze sprzętem) języka polskiego
winin brzmieć: "Trzy postaci" - ale zapytany o to prof.Miodek odpowiedziałby może, iż w dzisiejszych
czasach taka forma (postacie) jest już dopuszczlna
Lubię góry
Dopiero teraz zauważyłem Twój wpis, za który oczywiście dziękuję :-) Na wąskim marginesie chciałem tylko napomknąć, że z tą "trójką" w języku polskim - obecnie - jest najprawdopodobniej, właśnie, "po mojemu", a opinia profesora również chyba sprzyja mojej wersji... ;-)