Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Kapitulna...
... niektórym znana zapewne ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img43.imageshack.us/img43/2438/dsc0021ei.jpg)
podoba mnie się ...fajne światełka
Jackylhyde
07-03-2012, 22:36
wow! niesamowite! takie realistyczne, ze aż wciąga!
(...) fajne światełka
... nawet bardzo, miękkie światło dało klimat.
Kuba Borysko
08-03-2012, 10:52
Oj znana miejscówka, fajnie, że ściągnąłeś te dominujące sodówki, ładnie, klimatycznie.
lukash996
08-03-2012, 10:53
Super klimat, do tego stopnia miękki że im dłużej się patrzy zaczynam przeszkadzać "nowoczesna" metalowa poręcz i wyczyszczona cegła kościoła ;)
wow! niesamowite! takie realistyczne, ze aż wciąga!
Wow ! To samo powiedziałem, jak zobaczyłem zdjęcie :) hehe
Naprawdę fajna fotografia.
Miło zobaczyć znajome miejsce.
Wiem, jak trudne tam jest oświetlenie, w związku z tym, gratuluję wyważonej obróbki.
No to fajnie, ze się widzi ...
Dziękuje wszystkim, a ziomali tym serdeczniej pozdrawiam :)
malasana
08-03-2012, 22:13
Piekne, klimatyczne zdjecie. Uwielbiam takie kadry.
Świetne. Ciekawe jakby wyglądało ze sztafażem...
Kajtuś Czarodziej
13-03-2012, 15:48
Nie kapitulna, tylko Kapitalna... sceneria. ;)
ck_dezerter
14-03-2012, 19:55
Świetne!
Ja zrobiłem tam sporo fotek, ale żadna mnie nie zadowoliła (dlatego nie wystawiałem nic). Bywam tam głównie w ciągu dnia (ostatnio od dawna nie dałem rady, choć mam tylko parę minut...) a tu klimat dały dopiero lampy!
pozdrowienia!
Świetne!
Ja zrobiłem tam sporo fotek, ale żadna mnie nie zadowoliła (dlatego nie wystawiałem nic). Bywam tam głównie w ciągu dnia (ostatnio od dawna nie dałem rady, choć mam tylko parę minut...) a tu klimat dały dopiero lampy!
pozdrowienia!
Racja - kilka chwil wcześniej, gdy nie świeciły było bardzo przeciętnie. To już drugie moje podejście do tematu z lampami ( wcześniejsze gdzieś chyba 2 lata wstecz)- mz dość udane.
Dzięki za komentarz ...