PDA

Zobacz pełną wersję : Sesja w metrze

Flores
06-03-2012, 00:44
Dzisiaj przeglądając wiadomości zauważyłem link w którym dziewczyny z Top Model pozują w metrze. Widziałem już kilka zdjęć fashion z metra także zaciekawiony kliknąłem i... mam w tym momencie odruch wymiotny, serio.

http://zyciegwiazd.onet.pl/313317,0,trzy-finalistki-top-model-pozuja-w-warszawskim-met,fotonews_detail.html

Teraz ja się pytam. Czy w takim onet.pl fotoedytorów zatrudniają na piękne oczy? Rzucają mi się na język różne rzeczy ale to nie jest niestety miejsce do prezentowania swoich poezji. :)

marszull
06-03-2012, 12:44
ale wez pod uwage, ze to zwykle "kotlety", a nie zdjecia mody

apple
06-03-2012, 17:29
fot. Agencja BE&W :smile:

bognik
06-03-2012, 17:36
Jednym słowem - tragedia.

freefly
06-03-2012, 18:07
Dzisiaj przeglądając wiadomości zauważyłem link w którym dziewczyny z Top Model pozują w metrze. Widziałem już kilka zdjęć fashion z metra także zaciekawiony kliknąłem i... mam w tym momencie odruch wymiotny, serio.

http://zyciegwiazd.onet.pl/313317,0,trzy-finalistki-top-model-pozuja-w-warszawskim-met,fotonews_detail.html

Teraz ja się pytam. Czy w takim onet.pl fotoedytorów zatrudniają na piękne oczy? Rzucają mi się na język różne rzeczy ale to nie jest niestety miejsce do prezentowania swoich poezji. :)

To jest portal, który ma być zawalony wszelkiego rodzaju pierdołami. To nie jest galeria sztuki i nie sądzę, żeby ludzi tam wchodzili dla wrażeń estetycznych, ale z nudów (drapanie się po dupie inaczej). Mydło i powidło.
Ludzie mają tam wejść, coś przyjrzeć, skomentować, a Onet odnotować swoje statystyki wejść dla reklamodawców.
Ktoś zrobił zdjęcia, ktoś sprzedał, ktoś kupił, ktoś pokazał. Biznes się kręci. I chyba o to chodzi.

Flores
06-03-2012, 18:11
ale wez pod uwage, ze to zwykle "kotlety", a nie zdjecia mody

Niedługo sesje będą w stylu "kotlet". Wydaje mi się, że autor chciał przypozować na Terrego Richardsona ale z wbudowaną lampką mu się nie udało :).

To jest portal, który ma być zawalony wszelkiego rodzaju pierdołami. To nie jest galeria sztuki i nie sądzę, żeby ludzi tam wchodzili dla wrażeń estetycznych, ale z nudów (drapanie się po dupie inaczej). Mydło i powidło.
Ludzie mają tam wejść, coś przyjrzeć, skomentować, a Onet odnotować swoje statystyki wejść dla reklamodawców.
Ktoś zrobił zdjęcia, ktoś sprzedał, ktoś kupił, ktoś pokazał. Biznes się kręci. I chyba o to chodzi.

"Trzy finalistki polskiej edycji "Top Model": Anna Bałon, Paulina Papierska i Michalina Manios, zaprezentowały w wagonach warszawskiego metra nową kolekcję New Look. Która wypadła najlepiej? / JB, fot. Agencja BE&W"

Po tym tekście wydaje mi się, że New Look czy jak jej tam wynajęła fotografa aby sfotografował ich nową kolekcję a Onet tylko przechwycił te zdjęcia.

krzychun
06-03-2012, 18:25
A to nie jest reportaż z jakiegoś quasi-wybiegu? Sesje zdjęciowe są podpisywane nazwiskiem fotografia a nie nazwą agencji.

Problem z dupy.

Raczo
06-03-2012, 18:45
Nawet ja bym zrobił lepsze zdjęcia :P

marszull
06-03-2012, 23:58
to nie jest zadna sesja, tylko tak jak pisalem kotlet z nowej kolekcji
wystarczy zajrzec do innych agencji

Kurtz
07-03-2012, 00:31
Tak to jest jak sie nie ma zapasowego body i trzeba robic zdjecia komorka...

Jędrula
07-03-2012, 14:39
Ta New Look to jakieś lizaki robi...???