PDA

Zobacz pełną wersję : Ogromna prośba do posiadaczy profilu na Facebook'u!

czarny_j
05-03-2012, 22:05
Jako że mam szansę na wygranie roweru, uprzejmie proszę, o klikanie "lubię to" pod zdjęciem ZDJĘCIE (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=378451892166221&set=a.370617916282952.91871.211405175537561&type=1) oraz polubienie strony NSMB.com STRONA (http://www.facebook.com/NorthShoreMountainBiking) aby głos był ważny. Tym bardziej że to zajmuje chwilkę a mi może bardzo pomóc ;). Dzięki z góry ;)

M_J
05-03-2012, 22:13
I w tę chwilkę dajemy dostęp do swoich danych firmom trzecim...

Boryszuk
05-03-2012, 22:15
...który to dostęp można zablokować natychmiast po głosowaniu.

czarny_j
05-03-2012, 23:27
I w tę chwilkę dajemy dostęp do swoich danych firmom trzecim...

Jedynie imię i nazwisko stronie NSMB.COM (http://www.nsmb.com/), która ma swoją siedzibę w Vancouver. To jest ich sposób na promocję strony, a dla mnie szansa na wygraną ;). Wiadomo- nikogo nie zmuszam do lajkowania, a tym którzy to zrobią, lub już zrobili serdecznie dziękuję.

...który to dostęp można zablokować natychmiast po głosowaniu.

Tak właściwie to żeby głos był ważny to trzeba lubić stronę chociaż do rozstrzygnięcia konkursu- żeby głos był ważny podczas liczenia (na koniec konkursu) osoba która głosowała musi lubić i stronę i dane zdjęcie ;).

Kasandra
05-03-2012, 23:31
Zrobione, w końcu mam się nauczyć DH nie, to stronka mi się przyda;-))))

frostic
05-03-2012, 23:57
Cholera, znowu mamy nowego "proszacza".

Nic do ciebie nie mam ale na głosy trzeba zapracować a podobnych próśb nikt tu nigdy nie tolerował. No chyba że coś się zmieniło...

Rycerz
06-03-2012, 00:44

Nic do ciebie nie mam ale na głosy trzeba zapracować a podobnych próśb nikt tu nigdy nie tolerował. No chyba że coś się zmieniło...

niby nie tolerował, ale popatrz do działu cafe ile tam takich wątków, nawet od znanych forumowiczów/forumowiczek i jakos ludzie klikają
jak chcą to co mi do tego? ;-)

KaleidoStar
06-03-2012, 00:57
Zrobione.

Greg77
06-03-2012, 10:11
niby nie tolerował, ale popatrz do działu cafe ile tam takich wątków, nawet od znanych forumowiczów/forumowiczek i jakos ludzie klikają
jak chcą to co mi do tego? ;-)

Ja nie prosze i nie klikam:D

czarny_j
06-03-2012, 10:54
Zrobione, w końcu mam się nauczyć DH nie, to stronka mi się przyda;-))))

Dzięki wielkie, ale DH jest nudny- z kolarstwa grawitacyjnego osobiście bardziej polecam DJ :p

Nie zmuszam nikogo do klikania. To jest po prostu zwykła prośba. Widziałem na forum podobne wątki i dlatego pozwoliłem sobie napisać swój. Jeżeli komuś to przeszkadza- nie musi nawet wchodzić w mój temat, a tym bardziej klikać "lubię to". Jeżeli ktoś odczuwa potrzebę, chęć aby mi pomóc, to to zrobi. Jak widać są życzliwi ludzie na tym forum, którzy zdecydowali się poświęcić chwilkę aby mnie wspomóc i serdecznie za to dziękuję :)

Rycerz
06-03-2012, 11:30
Dzięki wielkie, ale DH jest nudny- z kolarstwa grawitacyjnego osobiście bardziej polecam DJ :p

Nie zmuszam nikogo do klikania. To jest po prostu zwykła prośba. Widziałem na forum podobne wątki i dlatego pozwoliłem sobie napisać swój. Jeżeli komuś to przeszkadza- nie musi nawet wchodzić w mój temat, a tym bardziej klikać "lubię to". Jeżeli ktoś odczuwa potrzebę, chęć aby mi pomóc, to to zrobi. Jak widać są życzliwi ludzie na tym forum, którzy zdecydowali się poświęcić chwilkę aby mnie wspomóc i serdecznie za to dziękuję :)

jak ktoś nie kliknie żeby załatwić ci rower to jest nieżyczliwy?
fajnie.

darkmajin
06-03-2012, 11:52
również nie kliknę, rower do dostaniesz pewnie w jpgu jak osławione już koszulki, poza tym naprawdę myślisz że wygrasz :D

czarny_j
06-03-2012, 13:30
jak ktoś nie kliknie żeby załatwić ci rower to jest nieżyczliwy?
fajnie.

Tego nie powiedziałem, i jest to klasyczna nadinterpretacja.

również nie kliknę, rower do dostaniesz pewnie w jpgu jak osławione już koszulki, poza tym naprawdę myślisz że wygrasz :D

Myślę, że na tyle poważna marka nie zdecydowała by się na taki krok ;). Nie wiem czy wygram czy nie- mam nadzieję i staram się zwiększyć szanse w każdy możliwy sposób ;). Pozdrawiam

jacq
06-03-2012, 14:46
Dlatego nigdy nie biorę udziału w konkursach, gdzie liczy się ilość głosów, a nie jakość pracy oceniana przez jakąś tam komisję, bo to konkursy typu "kto ma więcej znajomych i "życzliwych""

Megazordon
06-03-2012, 19:16
A ja mam kurcze dylemat. Chciałem być życzliwy, ale nie lubię takich akcji, a żeby być życzliwym muszę kliknąć "Lubię to". Po krótkim zastanowieniu stwierdziłem, że nie będę robić niczego wbrew sobie.

ropusz
06-03-2012, 21:52
Jeszcze napisz, że jak ktoś kliknie i prześle do 7 osób to będzie miał 7 dni szczęścia i anielskie pozdrowienie, a jak nie to go spotka pech.

Kiedyś to były łańcuszki mailowe z informacją o jakichś tam poszkodowanych przez los. Widzę, że twórcy owych łańcuszków przerzucili się na facebook'a.