PDA

Zobacz pełną wersję : Rezerwacje WizzAir bez opłat manipulacyjnych!

root21
04-03-2012, 17:09
Witam wszystkich kolegów Fotografów,
jeżeli ktoś z Was wybierał się kiedyś gdzieś za granicę WizzAirem, to informuję, że mogę zarezerwować mu bilety bez tzw. opłat manipulacyjnych, czyli o 72zł za osobę w dwie strony taniej. Robię to całkowicie za darmo!
Dla zainteresowanych podaję mój numer GG: 1012164 oraz tel.: 603 267 816
Pozdrawiam

Greg77
04-03-2012, 17:16
Dobrze wiedziec, szkoda, ze juz kupilem na kwiecien bilety:(

Azazel85
04-03-2012, 17:32
Mowa o opłacie rezerwacyjnej zależnej od metody płatności (karta 36zł/lot, przelew 18zł/lot)?
Rozumiem że masz kartę Citybank Wizz Air, czy z jakiś innych "dojść" korzystasz?

Greg77
04-03-2012, 18:05
Aaaa to.....to sobie kurcze sporo teraz licza, cos ok 7 euro na osobe w jedna strone....

Sendilkelm
05-03-2012, 12:32
Witam wszystkich kolegów Fotografów,
jeżeli ktoś z Was wybierał się kiedyś gdzieś za granicę WizzAirem, to informuję, że mogę zarezerwować mu bilety bez tzw. opłat manipulacyjnych, czyli o 72zł za osobę w dwie strony taniej. Robię to całkowicie za darmo!
Dla zainteresowanych podaję mój numer GG: 1012164 oraz tel.: 603 267 816
Pozdrawiam

Zbierasz punkty na WizzAir karte Citi, żeby później wymienić na bilet... Nieładnie, nie lepiej polecić kartę kolegom?

stock
05-03-2012, 12:51
Zbierasz punkty na WizzAir karte Citi, żeby później wymienić na bilet... Nieładnie, nie lepiej polecić kartę kolegom?

a moze chce pomóc bo ma taka mozliwość, pomyślałes tez o tym.
Jakby ktoś był chętny to ja mogę zakupić w rajanerze. Punktów nie zbieram, uprzedzając ewentualne podejrzenia :P

Greg77
05-03-2012, 12:57

Nawet gdyby to co? Wilk syty i owca cala!

Sendilkelm
05-03-2012, 13:14
Nie chodziło mi o to, że ktoś chce pomóc, bo i ja mogę komuś bez opłat kupić, ale o sposób reklamy i "całkowicie za darmo". Ja jestem uczulony na tego typu promocje na forach, bo często właśnie ludzie robią to w jakimś konkretnym celu... a tego nie lubię.

PS
Tak naprawdę na takim czymś, można nawet trochę zarobić.

Greg77
05-03-2012, 13:20
Tak naprawdę na takim czymś, można nawet trochę zarobić.

Dobra, sprzedajac bilety ktore sie dostaje za free.....ok, ale czy widzisz tutaj las komentarzy i proszacych o zakup?
Rozumiem o co chodzi, sam zastanawiam sie nad taka karta dla siebie, bo latam pare razy do roku....

Sendilkelm
05-03-2012, 13:38
Dobra, sprzedajac bilety ktore sie dostaje za free.....ok, ale czy widzisz tutaj las komentarzy i proszacych o zakup?
Rozumiem o co chodzi, sam zastanawiam sie nad taka karta dla siebie, bo latam pare razy do roku....

Jak latasz parę razy w roku to się opłaca. Nie wiem jak jest teraz, ale przy wyrobieniu karty jeszcze jakiś czas temu dostawało się 2000 pkt czyli 100 zł na bilety dodatkowo.

Jeśli chodzi o zarobek to akurat pisałem o sposobie... Nie wiem czy na tej karcie też, ale poza WizzAir mam kartę World Citibanku i tam za punkty można dostać CashBack na konto. Teraz przy zakupie wycieczki w TUI, które jest partnerem Citi dostałem tyle punktów, że zrobię CashBack'a na 200 zł. Do tego przy zakupie kartą miałem dodatkowo 200 zł na inne atrakcje typu: dodatkowe ubezpieczenie, miejsca w samolocie etc.

Generalnie co innego jest mieć unikalną możliwość zrobienia czegoś, czego inni nie mogę i pomóc na forum. Np. pracuję w orange i mogę załatwić zniżkę, fajny numer albo coś. A co innego jest mieć możliwość taką jaką może mieć każdy wyrabiając sobie kartę i nie mówiąc o tym, a czerpać korzyści pisząc, że robię to za darmo.

EDIT: Można przecież napisać, że posiada się kartę WizzAir i jeśli ktoś nie chce wyrabiać, to mogę komuś zarezerwować bilet bez opłat.
Chyba, że się mylę i kolega pracuje w WizzAir albo ma inne dojścia... ale to i tak raczej wiedziałby o promocji z kartą kred.

root21
05-03-2012, 19:07
mam kartę Citibanku i chcę ja jak najlepiej wykorzystać, więc jeżeli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt. Najlepiej na GG 1012164

root21
05-03-2012, 19:08
Nawet gdyby to co? Wilk syty i owca cala!

Dokładnie, a biorąc pod uwagę koszt opłaty rocznej, to trzeba sporo kupować, żeby się opłaciło.

locos
05-03-2012, 19:24
Dokładnie, a biorąc pod uwagę koszt opłaty rocznej, to trzeba sporo kupować, żeby się opłaciło.

serio ? koszt tej karty to 96 rocznie (bonusem posiadania tejze jest zwolnienie z prowizji transakcyjnej na stronie wizzair.com - 18-36 zl/ odcinek - czyli przy wylocie w dwie osoby, po jednej trasie masz 74 zetki w kieszeni, a chyba nikt powazny nie zamawia takiej karty, jak nie lata często wizzairem....)

pelne info tutaj (http://www.fly4free.pl/promocje-lotnicze-citibank-wizz-air-word-mastercard/) i tutaj (http://www.fly4free.pl/nie-masz-karty-citi-wizz-300-zl-w-prezencie-2/)

Strus
06-03-2012, 19:25
To kto sie chwali ze moze taniej w Rajanie kupic ? :) Bo to by mnie akurat interesowalo.

Dorian
06-03-2012, 20:44
To kto sie chwali ze moze taniej w Rajanie kupic ? :) Bo to by mnie akurat interesowalo.

A czyta wątek? ;) Kilka postów wyżej Marcin napisał:

Jakby ktoś był chętny to ja mogę zakupić w rajanerze. Punktów nie zbieram, uprzedzając ewentualne podejrzenia :P

:)

locos
06-03-2012, 20:49

TUTAJ ZAJRZYJ (http://www.fly4free.pl/forum/viewforum.php?f=181)

Ja tylko dodam, ze kolega o pseudonimie CHAYKIN to sprawdzona i solidna opcja, więc śmiało możesz do niego uderzyć (namiary podane na ww. forum)

Kasandra
06-03-2012, 21:08
Eee to tylko te 36zł mniej?Myślałam, że te 72zł opłaty rezerwacyjnej.
Szkoda;(
Wizz się zrobił drogi, i te 113zł w JEDNĄ stronę za bagaż rejestrowany to już przegięcie.

Greg77
06-03-2012, 21:45
Moze i pzregiecie, ale 32kg to sporo;)
Szczerze, tylko w Polsce ludzie to wykozystuja, laduje te waliche ile sie da i 20kg przekroczyc nie moge:D

Kasandra
06-03-2012, 21:46
To ja wolę taniej a mniej bagażu.
Kto w ogóle udźwignie te 32kg?
Chyba, że chodzi o to, żeby lecieć we 3 osoby i brać jeden bagaż rejestrowany na 3?

Greg77
06-03-2012, 21:51
Kto w ogóle udźwignie te 32kg?

No napewno obsluga:D
A poza tym, woza te kielbasy, znam takich co jajka woza z Polski, dla mnie komedia!

Chyba, że chodzi o to, żeby lecieć we 3 osoby i brać jeden bagaż rejestrowany na 3?

To tez jest opcja, lecialem tak raz z moja pania i powiem szczerze, ze bylo ciezko.....moje ciuchy wazyly ok 5kg:D

jackrabbit
06-03-2012, 21:55

w radiu jakis czas temu slyszalem ze te zlodziejskie prowizje za platnosc karta (jakby sie kurna dalo inaczej placic psiakrew) maja zlikwidowac jakos w tym roku

ropusz
07-03-2012, 10:58
Ostatnio niestety coraz więcej takich darmowych pomocy lub klikanie gdzieś na facebooku czy wypełnianie jakichś ankiet. Wszystko opiera się o to, że dużą społeczność jak ta można łatwo wykorzystać. Może zróbmy oddzielny wątek w cafe, gdzie będą zamieszczane takie ekstra promocje.

Ja mam kartę W.Kruk, na którą mam 10% zniżki. Jakby ktoś chciał kupić jakiś drogi zegarek czy biżuterię to mogę pomoc w zakupie. Oczywiście mam za to punkty, którymi mogę sfinansować kolejny u nich zakup ale o tym sza...