Zobacz pełną wersję : Rezerwacje WizzAir bez opłat manipulacyjnych!
Witam wszystkich kolegów Fotografów,
jeżeli ktoś z Was wybierał się kiedyś gdzieś za granicę WizzAirem, to informuję, że mogę zarezerwować mu bilety bez tzw. opłat manipulacyjnych, czyli o 72zł za osobę w dwie strony taniej. Robię to całkowicie za darmo!
Dla zainteresowanych podaję mój numer GG: 1012164 oraz tel.: 603 267 816
Pozdrawiam
Dobrze wiedziec, szkoda, ze juz kupilem na kwiecien bilety:(
Azazel85
04-03-2012, 17:32
Mowa o opłacie rezerwacyjnej zależnej od metody płatności (karta 36zł/lot, przelew 18zł/lot)?
Rozumiem że masz kartę Citybank Wizz Air, czy z jakiś innych "dojść" korzystasz?
Aaaa to.....to sobie kurcze sporo teraz licza, cos ok 7 euro na osobe w jedna strone....
Sendilkelm
05-03-2012, 12:32
Witam wszystkich kolegów Fotografów,
jeżeli ktoś z Was wybierał się kiedyś gdzieś za granicę WizzAirem, to informuję, że mogę zarezerwować mu bilety bez tzw. opłat manipulacyjnych, czyli o 72zł za osobę w dwie strony taniej. Robię to całkowicie za darmo!
Dla zainteresowanych podaję mój numer GG: 1012164 oraz tel.: 603 267 816
Pozdrawiam
Zbierasz punkty na WizzAir karte Citi, żeby później wymienić na bilet... Nieładnie, nie lepiej polecić kartę kolegom?
Zbierasz punkty na WizzAir karte Citi, żeby później wymienić na bilet... Nieładnie, nie lepiej polecić kartę kolegom?
a moze chce pomóc bo ma taka mozliwość, pomyślałes tez o tym.
Jakby ktoś był chętny to ja mogę zakupić w rajanerze. Punktów nie zbieram, uprzedzając ewentualne podejrzenia :P
Nawet gdyby to co? Wilk syty i owca cala!
Sendilkelm
05-03-2012, 13:14
Nie chodziło mi o to, że ktoś chce pomóc, bo i ja mogę komuś bez opłat kupić, ale o sposób reklamy i "całkowicie za darmo". Ja jestem uczulony na tego typu promocje na forach, bo często właśnie ludzie robią to w jakimś konkretnym celu... a tego nie lubię.
PS
Tak naprawdę na takim czymś, można nawet trochę zarobić.
Tak naprawdę na takim czymś, można nawet trochę zarobić.
Dobra, sprzedajac bilety ktore sie dostaje za free.....ok, ale czy widzisz tutaj las komentarzy i proszacych o zakup?
Rozumiem o co chodzi, sam zastanawiam sie nad taka karta dla siebie, bo latam pare razy do roku....
Sendilkelm
05-03-2012, 13:38
Dobra, sprzedajac bilety ktore sie dostaje za free.....ok, ale czy widzisz tutaj las komentarzy i proszacych o zakup?
Rozumiem o co chodzi, sam zastanawiam sie nad taka karta dla siebie, bo latam pare razy do roku....
Jak latasz parę razy w roku to się opłaca. Nie wiem jak jest teraz, ale przy wyrobieniu karty jeszcze jakiś czas temu dostawało się 2000 pkt czyli 100 zł na bilety dodatkowo.
Jeśli chodzi o zarobek to akurat pisałem o sposobie... Nie wiem czy na tej karcie też, ale poza WizzAir mam kartę World Citibanku i tam za punkty można dostać CashBack na konto. Teraz przy zakupie wycieczki w TUI, które jest partnerem Citi dostałem tyle punktów, że zrobię CashBack'a na 200 zł. Do tego przy zakupie kartą miałem dodatkowo 200 zł na inne atrakcje typu: dodatkowe ubezpieczenie, miejsca w samolocie etc.
Generalnie co innego jest mieć unikalną możliwość zrobienia czegoś, czego inni nie mogę i pomóc na forum. Np. pracuję w orange i mogę załatwić zniżkę, fajny numer albo coś. A co innego jest mieć możliwość taką jaką może mieć każdy wyrabiając sobie kartę i nie mówiąc o tym, a czerpać korzyści pisząc, że robię to za darmo.
EDIT: Można przecież napisać, że posiada się kartę WizzAir i jeśli ktoś nie chce wyrabiać, to mogę komuś zarezerwować bilet bez opłat.
Chyba, że się mylę i kolega pracuje w WizzAir albo ma inne dojścia... ale to i tak raczej wiedziałby o promocji z kartą kred.
mam kartę Citibanku i chcę ja jak najlepiej wykorzystać, więc jeżeli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt. Najlepiej na GG 1012164
Nawet gdyby to co? Wilk syty i owca cala!
Dokładnie, a biorąc pod uwagę koszt opłaty rocznej, to trzeba sporo kupować, żeby się opłaciło.
Dokładnie, a biorąc pod uwagę koszt opłaty rocznej, to trzeba sporo kupować, żeby się opłaciło.
serio ? koszt tej karty to 96 rocznie (bonusem posiadania tejze jest zwolnienie z prowizji transakcyjnej na stronie wizzair.com - 18-36 zl/ odcinek - czyli przy wylocie w dwie osoby, po jednej trasie masz 74 zetki w kieszeni, a chyba nikt powazny nie zamawia takiej karty, jak nie lata często wizzairem....)
pelne info tutaj (http://www.fly4free.pl/promocje-lotnicze-citibank-wizz-air-word-mastercard/) i tutaj (http://www.fly4free.pl/nie-masz-karty-citi-wizz-300-zl-w-prezencie-2/)
To kto sie chwali ze moze taniej w Rajanie kupic ? :) Bo to by mnie akurat interesowalo.
To kto sie chwali ze moze taniej w Rajanie kupic ? :) Bo to by mnie akurat interesowalo.
A czyta wątek? ;) Kilka postów wyżej Marcin napisał:
Jakby ktoś był chętny to ja mogę zakupić w rajanerze. Punktów nie zbieram, uprzedzając ewentualne podejrzenia :P
:)
TUTAJ ZAJRZYJ (http://www.fly4free.pl/forum/viewforum.php?f=181)
Ja tylko dodam, ze kolega o pseudonimie CHAYKIN to sprawdzona i solidna opcja, więc śmiało możesz do niego uderzyć (namiary podane na ww. forum)
Kasandra
06-03-2012, 21:08
Eee to tylko te 36zł mniej?Myślałam, że te 72zł opłaty rezerwacyjnej.
Szkoda;(
Wizz się zrobił drogi, i te 113zł w JEDNĄ stronę za bagaż rejestrowany to już przegięcie.
Moze i pzregiecie, ale 32kg to sporo;)
Szczerze, tylko w Polsce ludzie to wykozystuja, laduje te waliche ile sie da i 20kg przekroczyc nie moge:D
Kasandra
06-03-2012, 21:46
To ja wolę taniej a mniej bagażu.
Kto w ogóle udźwignie te 32kg?
Chyba, że chodzi o to, żeby lecieć we 3 osoby i brać jeden bagaż rejestrowany na 3?
Kto w ogóle udźwignie te 32kg?
No napewno obsluga:D
A poza tym, woza te kielbasy, znam takich co jajka woza z Polski, dla mnie komedia!
Chyba, że chodzi o to, żeby lecieć we 3 osoby i brać jeden bagaż rejestrowany na 3?
To tez jest opcja, lecialem tak raz z moja pania i powiem szczerze, ze bylo ciezko.....moje ciuchy wazyly ok 5kg:D
jackrabbit
06-03-2012, 21:55
w radiu jakis czas temu slyszalem ze te zlodziejskie prowizje za platnosc karta (jakby sie kurna dalo inaczej placic psiakrew) maja zlikwidowac jakos w tym roku
Ostatnio niestety coraz więcej takich darmowych pomocy lub klikanie gdzieś na facebooku czy wypełnianie jakichś ankiet. Wszystko opiera się o to, że dużą społeczność jak ta można łatwo wykorzystać. Może zróbmy oddzielny wątek w cafe, gdzie będą zamieszczane takie ekstra promocje.
Ja mam kartę W.Kruk, na którą mam 10% zniżki. Jakby ktoś chciał kupić jakiś drogi zegarek czy biżuterię to mogę pomoc w zakupie. Oczywiście mam za to punkty, którymi mogę sfinansować kolejny u nich zakup ale o tym sza...