Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Natalia - Set One
streetfighter69
28-02-2012, 00:11
Po dlugiej przerwie w publikowaniu zdjec na forum...
Model: Natalia P.
Design: Ola Z. i Judyta P.
Make-up: Marta A.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img706.imageshack.us/img706/5507/set01.jpg)
Mikołaj Dudek
28-02-2012, 00:42
Nie wiem czemu, ale mi wyświetla się, że zdjęcia zostały dodane 28-02-2012.
Mi się podoba, aczkolwiek zdjęcia te nie ujęły mnie na tyle żebym napisał coś więcej.
coś nie tak z nogami / stopami ?? coś mi nie leży ...
streetfighter69
28-02-2012, 01:54
coś nie tak z nogami / stopami ?? coś mi nie leży ...
A niby co jest nie tak z nogami/stopami? Rozwin temat jesli masz cos konkretnego na mysli.
Prawa mi się podoba :)))))
obie prace ciekawe, fajnie zaświecone i obróbka OK
Dziewczynki ładne, tło nudne. Rzucone na coś fajnie oświetlonego mogłyby stworzyć świetną całość. A tak, jest za sterylnie - tło jest nudne, brak tam i cieni i klimatu. Minimalnie skorygowałbym temperaturę świateł na nogach. Góra żółta, dół różowo-siny. Prawe lepsze, bo na lewym nogi są gorzej oświetlone. Za bardzo portretowo, a nie glamour. Być może spokojnie do nadrobienia w obróbce. Zestawienie tych dwóch zdjęć średnio wyszło, ponieważ lewe zdaje się dominować - w tej pozycji modelka jest o wiele szersza i większa, niż delikatnie wygięta i ustawiona po prawej. Chyba też w ciut innej skali. Pochwalę stylizację, design i make-up. Przekaż gratulacje - dobra robota. No może pazurki mogłyby być mniej agresywne kolorystycznie, ale przy takich miniaturkach jest ok.
ThomasVoland
29-02-2012, 14:14
Mi się bardzo podoba jak modelka zagrała. Dasz namiar na jej portfolio? W zdjęciach nie pasuje mi takie tło. Jak mOSAd napisał - za sterylnie. Nie widać zbytnio różnicy między podłogą a tłem, co w tym przypadku myślę że wyszło by bardzo na plus.
Mi się podoba i chcę się tak nauczyć :D
streetfighter69
03-03-2012, 23:19
Co znaczy za sterylnie? White seamless jest jeszcze bardziej sterylne, a od dziesiecioleci sie nie nudzi ;)