PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Maciek Balcar - z trasy solo

Jarek78
25-02-2012, 16:26
Na razie jedno..... po kilku koncertach solowej trasy Maćka Balcara... może troche inaczej...

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img14.imageshack.us/img14/2117/mb1pz.jpg)

Kuba.Daf
25-02-2012, 16:32
Mi się podoba, foto świetnie pokazuje jak Maciej zachowuje się na scenie.
Jest to artysta, który zwłaszcza na koncertach Dżemu potrafi być bardzo ruchliwy, zwłaszcza jeżeli chodzi o ruchy głowy i mimikę.
Pozdrawiam i oby więcej takich ;)

rafulec
25-02-2012, 16:38
oryginalne ujęcia :)

(...) Jest to artysta, który zwłaszcza na koncertach Dżemu potrafi być bardzo ruchliwy, zwłaszcza jeżeli chodzi o ruchy głowy i mimikę.
Pozdrawiam i oby więcej takich ;)

akurat na przedmiotowym ujęciu,w/w elementy ciała są w bezruchu ;)

Jarek78
25-02-2012, 16:39
Wiesz, solowa trasa Macka, to zupelnie inna bajka. Maciej jest zupelnie inny niż w Dżemie. Bardziej wyluzowany. Szczerze powiedziawszy wole robic solowe fotki Macka... moze zbyt długo z Dżemem jeździłem i chłopcy juz nie potrafią niczym mnie zaskoczyć.

Jarek78
25-02-2012, 16:40
oryginalne ujęcia :)

akurat na przedmiotowym ujęciu,w/w elementy ciała są w bezruchu ;)

Jestes pewien że głowa jes w bezruchu? :)

Kuba.Daf
25-02-2012, 16:42
Głową porusza, spójrz na ułożenie głowy względem tułowia na "ostrej" części zdjęcia a następnie na tej rozmytej.
Poza tym nie pisałem tylko i wyłącznie o tym konkretnie zdjęciu, chodziło ogólnie, o jego zachowanie i oto, że to zdjęcie po części świetnie to pokazuje. ;)
Pzdr.
EDIT: Jeżeli chodzi o wyluzowanie Maćka na Dżem'owych koncertach, to w pełni się z Tobą zgodzę, dlatego, przynajmniej dla mnie te koncerty "mają swój klimat" A jeżeli chodzi o solowe koncerty Macieja, to jeszcze nie miałem okazji być, ale może kiedyś mi się uda ;)
Do zobaczenia na koncercie :)

rafulec
25-02-2012, 18:07
Jestes pewien że głowa jes w bezruchu? :)

skoro twarz jest ostra, uznałem że głowa jest w bezruchu
pozdrowienia dla śpiewającego :)

Jarek78
25-02-2012, 19:27
ja raczej odnioslem to do calosci.. bo napewno druga twarz pochylona jest na lewo, a skoro aparat zarejestrowal 3 gryfy gitary to zapewnie jes gdzies chociaz rozmazana i 3cia facjata Maćka..

SHOX!
26-02-2012, 17:15
Zaszalałeś :) Pomysł fajny, szkoda, ze taka akcja pasuje bardziej na jakieś rockowe zdjęcie z elektrykiem ;d

Jarek78
27-02-2012, 23:26
Na Europe poszaleje.. tam będzie troche dynamiczniej:)