PDA

Zobacz pełną wersję : Zimowy postój

Kuba.Daf
18-02-2012, 12:20
Witam.
Jedna klatka z ostatniej trasy :

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img443.imageshack.us/img443/2263/43062692d.jpg)

Pozdrawiam, Kuba.Daf.

qualin
19-02-2012, 14:02
Co chciales pokazac na tym zdjeciu ? Smietnik ?
Nudny centralny kadr, z balaganem typu smietnik itp.
Jak dla mnie kosz.

fotoMichal
19-02-2012, 19:11
ale Jakub Walczak Photography jest ...

wpierw naucz się robić zdjęcia ... a potem je podpisuj ...

Kuba.Daf
19-02-2012, 19:32
No cóż... Dla mnie to zdjęcie ma jakiś taki "klimat" i w miarę mi się podoba, każdy ma swój gust.
Co do podpisywania zdjęcia, sorry ale chyba mi wolno ?
I wracając jeszcze do samego zdjęcia i moich umiejętności, weźcie pod uwagę to, że mam tylko 14 lat i uczę się dopiero robić dobre zdjęcia...
Pozdrawiam.

fotoMichal
19-02-2012, 20:20
No cóż... Dla mnie to zdjęcie ma jakiś taki "klimat" i w miarę mi się podoba, każdy ma swój gust.
Co do podpisywania zdjęcia, sorry ale chyba mi wolno ?
I wracając jeszcze do samego zdjęcia i moich umiejętności, weźcie pod uwagę to, że mam tylko 14 lat i uczę się dopiero robić dobre zdjęcia...
Pozdrawiam.

Oczywiście że Ci wolno...
ale skoro oczekujesz komentarza wrzucając zdjęcie na forum, to bądź gotów, że nie zawsze ten komentarz będzie pozytywny... :)
Pozdrawiam

Jedrek.S
19-02-2012, 20:28
Widzę , że znalazł się rówieśnik.
Według mnie w pojedynczym podpisie nie ma nic złego ale dwa to już przesada.
Poza tym popieram przedmówców

Pozdrawiam

Kuba.Daf
20-02-2012, 11:22
Oczywiście że Ci wolno...
ale skoro oczekujesz komentarza wrzucając zdjęcie na forum, to bądź gotów, że nie zawsze ten komentarz będzie pozytywny... :)
Pozdrawiam

Jestem jak najbardziej przygotowany na krytykę, ale Twój poprzedni wpis odebrałem jako taki "naskok" na mnie. Czym innym jest skrytykować czyjeś zdjęcie ze względów technicznych czy estetycznych itp. itd. , a czym innych są docinki typu "naucz się robić zdjęcia" itp. W każdym razie, ja Twój post odebrałem, jak by był pisany z z wielką nienawiścią wobec mojej osoby. Jeżeli interpretuję to źle, przepraszam.

Pozdrawiam, Kuba.Daf.